• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
518
Cortese je skoro pa ručni rad, imal sam čast u Gudovcu upoznati gazdu i njegovu suprugu. Jako vjeruju u svoje proizvode. Nije bez razloga proglašen ( u svojoj klasi ) najboljim malčerom sajma. Ostalo bu tržište reklo...

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,564
Ja sam ih kupio u setu Bjelovar, SKF marke. Možda su bili koji milimetar kraći ili duži ali pasali su jer malčer ima natezač

Axial

Novi član
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
9
Ino elite l 160 za 3360€ a ima i mega metal um 160 za cca200€ manje. Tak da se na kraju lomim oko ta dva.
Jel vrijedi ino ovih 200€ vise?
kada sam u takvoj dilemi - da je baš sve podjednako (i broj remena i reduktor i kardan i napinjanje remena i valjak i promjer rotora i sve drugo što je bitno) - onda uzimamo onaj teži jer je vjerovatno napravljen od debljeg materijala..... ali rijetko da samo težina odlučuje. Koja tvornica ti je bliže i gdje ćeš lakše do dijelova?

Na vrh