• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
528
Cortese je skoro pa ručni rad, imal sam čast u Gudovcu upoznati gazdu i njegovu suprugu. Jako vjeruju u svoje proizvode. Nije bez razloga proglašen ( u svojoj klasi ) najboljim malčerom sajma. Ostalo bu tržište reklo...

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,564
Ja sam ih kupio u setu Bjelovar, SKF marke. Možda su bili koji milimetar kraći ili duži ali pasali su jer malčer ima natezač

Axial

Novi član
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
11
Ino elite l 160 za 3360€ a ima i mega metal um 160 za cca200€ manje. Tak da se na kraju lomim oko ta dva.
Jel vrijedi ino ovih 200€ vise?
kada sam u takvoj dilemi - da je baš sve podjednako (i broj remena i reduktor i kardan i napinjanje remena i valjak i promjer rotora i sve drugo što je bitno) - onda uzimamo onaj teži jer je vjerovatno napravljen od debljeg materijala..... ali rijetko da samo težina odlučuje. Koja tvornica ti je bliže i gdje ćeš lakše do dijelova?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,317
Pa za obleka, auti, raznorazni luksuzi... toga ima tam kolko oćeš...

7zen

Novi član
Tu od
19 Lis 2024
Poruka
10
Cortese je skoro pa ručni rad, imal sam čast u Gudovcu upoznati gazdu i njegovu suprugu. Jako vjeruju u svoje proizvode. Nije bez razloga proglašen ( u svojoj klasi ) najboljim malčerom sajma. Ostalo bu tržište reklo... sam ga i j
Bil sam jako za K3 zainteresiran pa sam iso googlat firmu u Italiji, mislil sam da se tam sklapaju a na kraju je roba iz Kine tak da me je to odbilo...

Prilozi

• Screenshot_20250507_142735_Maps.jpg
    Screenshot_20250507_142735_Maps.jpg
    28.9 KB · Pregleda: 31
  • Screenshot_20250507_142807_Maps.jpg
    Screenshot_20250507_142807_Maps.jpg
    34.3 KB · Pregleda: 31
Na vrh