• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

DeutzFahr69

Aktivni član
Tu od
4 Svi 2017
Poruka
165
@Tino kolko ima kg malčer, i traktor?

Kako se ponaša u brdu, i recimo kad ga spustiš u kanal ?

Razmišljam neko vrijeme o kupovini malčera na ruci, najviše me muči ta težina jer neki srednji rang malčera 180cm su oko 650-700kg, a trenutni traktor 3t.

djutrisa

Član
Tu od
18 Lip 2015
Poruka
33
Za 3T bez dobrog utega naprijed je LI-LA, vidim po svome. Ak radim po ravnom more proci ali cim je kakvo brdo odmah kopcam naprijed 300 kg da mogu normalno raditi

Posljednje uređivanje od moderatora:

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,344
@Tino kolko ima kg malčer, i traktor?

Kako se ponaša u brdu, i recimo kad ga spustiš u kanal ?

Razmišljam neko vrijeme o kupovini malčera na ruci, najviše me muči ta težina jer neki srednji rang malčera 180cm su oko 650-700kg, a trenutni traktor 3t.

Prek 4 tone imam s utegima i napred i na kotacima, malčer ima 700kg i nekad me oće dić na bok dok visi tak da za brda se budeš pošteno namučil s njim.
Bez utega napred mu nisi gazda, ide kam on hoće

Najnoviji postovi

Na vrh