• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
513
To su zabijali željezne hrđave šipke za među ??? Takvih pacijenata ima kolko hoćeš. Još kad je na krajevima 4 komada, ali kad ih zabiju svakih 10 metara onda sam lud.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,124
Ma i po sredini, svukud..... uzmeš onda fluorescentni sprej i označiš vrhove da su vidljivi, a ne ovak, i zabi ga da viri 30 cm, a trava metar visoka

Jourek

Aktivni član
Tu od
20 Lis 2014
Poruka
199
Pošten i savjestan vlasnik prije angažiranja malčera poflaksa oko svih mogućih skrivenih prepreka. Nažalost, takvi se teško i svijećom pronajdu.
Daj mi jednog pokaži. Kliješta i pila za željezo su osnovni alat kod malčiranja. Jednom sam šipku desetku namotal na rotor

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,710
Ovo sam ja trebao ići malcirati. Pa sam hvala bogu išao prošetati prvo po parceli.

Da remiziramo... Dao sam čovjeku broj od kolege koji kosi trimerom uslužno..

1000032885.jpg 1000032889.jpg

Prilozi

• 1000032888.jpg
    1000032888.jpg
    104.7 KB · Pregleda: 7

Najnoviji postovi

Na vrh