• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
513
To su zabijali željezne hrđave šipke za među ??? Takvih pacijenata ima kolko hoćeš. Još kad je na krajevima 4 komada, ali kad ih zabiju svakih 10 metara onda sam lud.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,121
Ma i po sredini, svukud..... uzmeš onda fluorescentni sprej i označiš vrhove da su vidljivi, a ne ovak, i zabi ga da viri 30 cm, a trava metar visoka

Jourek

Aktivni član
Tu od
20 Lis 2014
Poruka
199
Pošten i savjestan vlasnik prije angažiranja malčera poflaksa oko svih mogućih skrivenih prepreka. Nažalost, takvi se teško i svijećom pronajdu.
Daj mi jednog pokaži. Kliješta i pila za željezo su osnovni alat kod malčiranja. Jednom sam šipku desetku namotal na rotor

Najnoviji postovi

Na vrh