• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
515
To su zabijali željezne hrđave šipke za među ??? Takvih pacijenata ima kolko hoćeš. Još kad je na krajevima 4 komada, ali kad ih zabiju svakih 10 metara onda sam lud.

Jourek

Aktivni član
Tu od
20 Lis 2014
Poruka
200
Pošten i savjestan vlasnik prije angažiranja malčera poflaksa oko svih mogućih skrivenih prepreka. Nažalost, takvi se teško i svijećom pronajdu.
Daj mi jednog pokaži. Kliješta i pila za željezo su osnovni alat kod malčiranja. Jednom sam šipku desetku namotal na rotor

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,882
Daj mi jednog pokaži. Kliješta i pila za željezo su osnovni alat kod malčiranja. Jednom sam šipku desetku namotal na rotor
Zakaj ne išeš ono kaj sam povedal u drugoj rečenici. :unsure:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,713
Samo je problem što lik tvrdi da to nije njegovo i da ne zna kako se tu našlo. Izgleda neki od susjeda našao dobro odlagalište..

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,451
Tino, kad si se već specijaliziral za malčiranje onda bi ti ovakav stroj dobrodošao. Ti lijepo sjediš vu hladu uz pivicu, a on samo dela i dela.

Najnoviji postovi

Na vrh