• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,769
Možda ću trebati 160, pa ti javim
Morat ćeš mi javiti detalje: kakvi će biti rukavci, postojeće kučište ili novo? Širina kučišta i kakvi batovi.. Pa se možda kaj dogovorimo, to još nije tak veliko

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,479
Sicma grind 160 je malcer, moram vidjeti sad u kakvom je stanju cijeli malcer. Jer je već jednom rađene ušice u spiralu.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,023
Za ovakav teren obavezno malčer ispred traktora. Nije ta za gaziti traktorom.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,721
Pa gdje si bil? Kaj se nisi javil, tu u okolici jedino sam ja radil jučer sa traktorom.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,721
Znači cca 2 km od mene, vozil sam otavu tak da nisam nikud išel da vidim da li još tko radi. Drugi put se obavezno javi , ne bu posao pobjegao nikud.

Najnoviji postovi

Na vrh