Koju dimenziju malčera imas 200 ili 220?Ja imam panexoc sa vratima, kupljen prije 5-6godina..ako nisu od onda bista promijenili, predlazem da odmah skines vrata dolje jer inace ne bude islo, masa jako gusi malcer i remeni brzo stradaju
Koju dimenziju malčera imas 200 ili 220?Ja imam panexoc sa vratima, kupljen prije 5-6godina..ako nisu od onda bista promijenili, predlazem da odmah skines vrata dolje jer inace ne bude islo, masa jako gusi malcer i remeni brzo stradaju
ne kužim koja je poanta skidat vrata ako se daju otvorit. Koja je razlika između "skini vrata" i "otvori vrata"?Ja imam panexoc sa vratima, kupljen prije 5-6godina..ako nisu od onda bista promijenili, predlazem da odmah skines vrata dolje jer inace ne bude islo, masa jako gusi malcer i remeni brzo stradaju
ne kužim koja je poanta skidat vrata ako se daju otvorit. Koja je razlika između "skini vrata" i "otvori vrata"?
Kako god sam vrata otvorio masu je bacalo na tu poprecnu gredu, zato sam ih jednostavno skinuo.Remeni stradaju jer su kineski... I taj malčer nije namjenjen za neku ozbiljnu masu.
Ne znaš kaj je gore, sa zatvorenim vratima pa guši malčer ili sa otvorenim vratima pa baca na cijev poprečnu iza i opet ga guši kad se nalovi dosta trave.