• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

HEKTAR007

Novi član
Tu od
23 Velj 2022
Poruka
19
Ja imam panexoc sa vratima, kupljen prije 5-6godina..ako nisu od onda bista promijenili, predlazem da odmah skines vrata dolje jer inace ne bude islo, masa jako gusi malcer i remeni brzo stradaju
Koju dimenziju malčera imas 200 ili 220?

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,540
Ljulja kad sve visi u pm, a i malčer je sam po sebi težak isto. Nažalost prek videa se ne vidi teren

tomek wolf

Član
Tu od
13 Tra 2021
Poruka
35
Ja imam panexoc sa vratima, kupljen prije 5-6godina..ako nisu od onda bista promijenili, predlazem da odmah skines vrata dolje jer inace ne bude islo, masa jako gusi malcer i remeni brzo stradaju
ne kužim koja je poanta skidat vrata ako se daju otvorit. Koja je razlika između "skini vrata" i "otvori vrata"?

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,540
Remeni stradaju jer su kineski... I taj malčer nije namjenjen za neku ozbiljnu masu.
Ne znaš kaj je gore, sa zatvorenim vratima pa guši malčer ili sa otvorenim vratima pa baca na cijev poprečnu iza i opet ga guši kad se nalovi dosta trave.

bozic.hrvoje

Aktivni član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
373
ne kužim koja je poanta skidat vrata ako se daju otvorit. Koja je razlika između "skini vrata" i "otvori vrata"?
Remeni stradaju jer su kineski... I taj malčer nije namjenjen za neku ozbiljnu masu.
Ne znaš kaj je gore, sa zatvorenim vratima pa guši malčer ili sa otvorenim vratima pa baca na cijev poprečnu iza i opet ga guši kad se nalovi dosta trave.
Kako god sam vrata otvorio masu je bacalo na tu poprecnu gredu, zato sam ih jednostavno skinuo.

Slazem se da to nije za ozbiljne poslove, osim ako ga netko ima za sebe pa si redovito odrzava parcele sa njime

Najnoviji postovi

Na vrh