• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Male motokopačice

cerex

Član
Tu od
25 Lis 2024
Poruka
49
Ma bice to sve ok, ima brgud ispod tezge djelova koliko hoces 😂 .Jedan moj majstor kad mu musterija dodje traziti neki dio on to uvijek skida sa ispravne masine iako u radionici ima hrpu rastavljenih djelova koliko hoces.Sto to radis jednom sam ga pitao kaze ovako se skuplje proda, prospe fol ko zadnji mu dio i kao evo za tebe skidam sa ispravne masine😂 Jucer sam krenuo sa raskopavanjem prenosa, kao sto sam i pretpostavio semering je cvrknuo u kucistu nije bilo ni kap ulja. Zamijenit cu oba semerniga i lezaja na osovini zubcanika posto vec to sve raskopavam jer su i oni osrednji. Zubcanik je po meni i više nego u dobrom stanju. Nakon što to završim pogledacu reduktor da li je u njemu bilo ulja i zamijeniti i ocistiti ako i u njemu ima zemlje.😂😂😂

Prilozi

• tomos1.jpg
    tomos1.jpg
    21.5 KB · Pregleda: 4

Najnoviji postovi

Na vrh