Vrag mi nije dao mira pa sam i ja kopao oko te teme s prirubnicom:
Prema službenim tvorničkim katalozima za Tomos UMO 06 (poglavlje "Vezni deli" ili "Adapteri"), pod istim kataloškim brojem
210.586 (ponekad označen i kao
210586) postoje
tri točne tehničke pod-varijante.
Iako su vizualno slične "odozgo", njihovi bočni presjeci u nacrtima otkrivaju ključne razlike u visini i dosjedu kvačila:
1. Varijanta "Standard" (Visina 56 mm)
Ovo je originalni nacrt koji odgovara slici koju ste poslali.
- Karakteristike: Najviši odljev s četiri prolazna stupića za vijke.
- Namjena: Spajanje UMO 06 motora na standardno kućište kopačice MK 2 (stari tip).
- Razlika: Ostavlja dovoljno prostora za visoku šalicu centrifugalne spojke.
2. Varijanta "M" (Visina 42 mm)
U katalozima se često nalazi kao pod-broj za manje/pliće prijenosnike.
- Karakteristike: Vizualno "zgnječena" verzija standarda. Središnji cilindar je kraći za 14 mm.
- Namjena: Koristi se kod prijenosnika koji imaju plitko zvono kvačila ili kod kojih je ulazna osovina prijenosnika duža.
- Razlika: Donja prirubnica je deblja, ali je ukupni "vrat" kraći.
3. Varijanta s "Ojačanim dosjedom" (Specijalna)
Ova varijanta ima isti vanjski gabarit kao standardna, ali drugačiji unutrašnji odljev.
- Karakteristike: Unutar središnje rupe nalazi se dodatni granični prsten (rub).
- Namjena: Specifično za profesionalne kopačice s ojačanim prijenosom (Panonija izvedbe).
- Razlika: Služi kao dodatna zaštita da zvono kvačila, u slučaju pucanja osigurača, ne udari direktno u blok motora.
E sad koliko je sve to više točno???
Pokušavam se sjetiti i čini mi se da je i moja kopačica imala te proreze, kroz koje je ulazila fina prašina, no više ne mogu biti 100% siguran u to.