• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Maline

T

Tomazy

Guest
Re: maline

Milki šta se radi? Ja sam završil s rupama u petak ili ponedeljak počinjem s stupovima:

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Pozdrav Tomazy! Pripremamo se polako-sada ćemo čistiti dio pristupnog puta koji je malo zarastao zbog boljeg pristupa traktora! Uskoro ćemo pobacati stajnjak i rigolati, gledamo cijene stupova i tako! Morat ćemo i nešto posijati za zelenu gnojidbu! Jesi ti to radio? TI postavljaš stupove u redovima ili za ogradu? Radio si to sa "strojčićem"?

T

Tomazy

Guest

Od zelene gnojidbe nisam ništa mada nebi škodilo, je sa strojčekom, i išlo je ko od šale.Maline već poćele tjerati izlaze listići izgleda da su se sve primile a i moram reći da su izdržale -22 C kolko je bilo.

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Koliko si ti plaćao stupove? Ja sam bio u ponedjeljak kod čovjeka koji ih pravi-prodaje ih za 25kn/kom. 2.5m visine, ali na veću količinu će dati još jeftinije! Koliko žica ima u tvojim stupovima? U ovima su 3 - šestice!

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Koliki ti je razmak od stupa do stupa i između redova? Ako sam te ovo već pitao sorry!

T

Tomazy

Guest

Milky kaže:
Koliko si ti plaćao stupove? Ja sam bio u ponedjeljak kod čovjeka koji ih pravi-prodaje ih za 25kn/kom. 2.5m visine, ali na veću količinu će dati još jeftinije! Koliko žica ima u tvojim stupovima? U ovima su 3 - šestice!
Kod mene su 4 kom fi 6 2,6 m visine 42 kn kom i mogu ti reč nisam presretan snjima iako se čine kvalitetnima, moj savjet uzmi taj jedan zakopaj ga na 50 cm i gurni ga rukom u stranu malo jaće ak ne pukne ok al s tri žice mislim da će pucati al možda i neće daj bože. Mojih je par puklo, a vidjet ćemo kad bude zelene mase i udari vjetra hoće li izdržati.

T

Tomazy

Guest

Milky kaže:
Koliki ti je razmak od stupa do stupa i između redova? Ako sam te ovo već pitao sorry!
od stupa do stupa mi je 6m a između redova 2,40m tak da mogu s IMT 533 komotno obrađivat.
vidim danas neki novi član s imenom "vilamet" nadam se da su u pitanju maline sorte Wilameete jedva čekam da se javi.

T

Tomazy

Guest

Milky kaže:
Koje sve strojeve koristiš u malinjaku?
za sad skromno,tanjurače ali u planu je roto brana.Pokušavam sve bez ikakvih kredita je to sve dost skromno.

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Koliko ćeš žica provući kroz stupove? Tebi ove godine dolazi prvi rod?

T

Tomazy

Guest

Milky kaže:
Koliko ćeš žica provući kroz stupove? Tebi ove godine dolazi prvi rod?
tri reda žice, ne rod je 2010, bila sadnja 2008

T

Tomazy

Guest

točnije ide 6 žica,ala u vinogradu 2na 60 cm, 2 na 120 i 2 na oko180cm

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Jučer smo sadili voćke na okućnici pa ću uzeti te stupove po 25 kn za ograditi okućnicu i onda ćemo vidjeti kakvi su!

T

Tomazy

Guest

Milky kaže:
Jučer smo sadili voćke na okućnici pa ću uzeti te stupove po 25 kn za ograditi okućnicu i onda ćemo vidjeti kakvi su!
Ajde nek su dobri, kakve misliš žicu kupiti? inox ili vruče cinćanu

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Ajde nek su dobri, kakve misliš žicu kupiti? inox ili vruče cinćanu[/quote]

Mislim da ću staviti pocinčanu!

T

Tomazy

Guest

Milky kaže:
Ajde nek su dobri, kakve misliš žicu kupiti? inox ili vruče cinčanu

Mislim da ću staviti pocinčanu![/quote]
Si računal kolko je trebaš? ak nije puno uzmi inox.

T

Tomazy

Guest

Milky kaže:
Krivo si me shvatio! Govorio sam za žičano pletivo za okućnicu-125m dužine puta 2m visine! Ja sam baš iz Đakova! Kako ti se preziva rodbina?
Furjan

T

Tomazy

Guest

Eto za vrijeme zime ni jedna sadnice nije uništena od strane zečeva a sad imam problema s njima pojeli mi već cca. 50 kom no sreća pa iz tih sadnica potjeraju listići iz zemlje. A sad pitanje voćarima. Ograda se navodno smije postaviti na samu među ako je u pitanju trajni nasad jel to stoji?

Najnoviji postovi

Na vrh