• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Maline

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161
Re: maline

Ljudi pa gdje ste svi? Tomazy, kako su tvoje maline nakon onoga nevremena? Nadam se da su se oporavile! Mi smo razbacali karbokalk i sada moramo stajnjak i umjetno!

T

Tomazy

Guest

pozdrav, nema me jer radim pripreme za navodnjavanje treba žicu razvući ukratko posla svaki dan do mraka a onda pod tuš i na spavanje smršavio 10 kg. maline su izvrsno već pogodio prodaju 1kg=20 kn trebam isporučiti 600 kg moja procjena roda prve godine 300 kg u prjevodu moram odkupiti od nekoga 300- 400 kg da očuvam tržište.

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Kome to prodaješ? Cijena je dobra! Hvala Bogu što je sve u redu! IMaš kakve slike kako postavljaš cijevi?

T

Tomazy

Guest

nisam ništa slikao uglavno jednu sam sjbo do kraja zbog terena se uvinula a drugu sam ubo bez muke za 10 min. voda mi je na 2,6 m a zabio sam 6 m cijevi hondom izbacio pijesak i mogu doći majstori postavljat navodnjavanje jedino što još trebam je napeti žicu i obaviti iskop za magistralni vod 120 m. bude i slikica kad počnu radit a to će bit za tj. dva. gdje su tvoje slikice?

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Idemo sutra bacati stajnjak i umjetno, pa ću malo poslikati! Čujem da je opet u vašem kraju bilo nevremena?

T

Tomazy

Guest

aha malo dalje od mene je bilo ohoho tuče,al kod mene na sreću samo kiši.

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Evo danas razbacali stajnjak i umjetno! U ponedjeljak slijedi oranje i tanjuranje pa za 15-ak dana rigolanje!
Slike ću postaviti sutra! Ajd hvala Bogu što te zaobišlo nevrijeme!

T

Tomazy

Guest

ajde i ja ću sutra neke slikice okačiti sad sam umoran

T

Tomazy

Guest

abcd0005wnv.jpg

abcd0008p.jpg

abcd0009w.jpg

abcd0010l.jpg

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076

mljac mljac, nije kulturno mljackati, ali mljac mljac :lol:

T

Tomazy

Guest

e a slatke su znaš kako, možda to zbog puno mog znoja pa su mi slađe al svejedno za mene nema finijeg od maline

T

Tomazy

Guest

ovo gradim za hidropak i ostalo što treba za navodnjavanje....

B

Boris

Guest

Koja je to sorta maline čiji je plod velik kao pet kuna.

T

Tomazy

Guest

sorta je Willamette i iznenađuje me veličina ploda al vjerovatno je zbog toga što sam većinu ploda odstranio i ostavio tek nekolko po sadnici.

V

VLADO

Guest

Bok ljudi , ja sam novi član .Od jeseni počinjem sa sadnjom malina zanimaju me vaša iskustva . Molio bi "Tomazy " da mi se javiš ,pošto si ti iz Petrijanca , a ja sam iz Vratna pa da me uputiš u sve tajne

T

Tomazy

Guest

o zemo, sve kaj te bude zanimalo pitaj ja ti još učim al kaj znam rado budem podjelio.

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

VLADO kaže:
Bok ljudi , ja sam novi član .Od jeseni počinjem sa sadnjom malina zanimaju me vaša iskustva . Molio bi "Tomazy " da mi se javiš ,pošto si ti iz Petrijanca , a ja sam iz Vratna pa da me uputiš u sve tajne

Pozdrav Vlado!
Koliku površinu sadiš? Da li imaš osiguran otkup?

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Nisam stigao postaviti slike-ovih dana sam kratak s vremenom!
Ja također sadim ove jeseni!

T

Tomazy

Guest

Moram reći da me Vlado lociral po postavljenim slikama i iznenadil posjetom. Evo danas kiši skroz tak da sad imaš vremena okačiti slike.

V

VLADO

Guest

Imam površinu od jednig hektra , ali za početak samo 4000 tisuće sadnica dok se ne uhodam , naravno uz vašu pomoć

Najnoviji postovi

Na vrh