• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Maline

T

Tomazy

Guest
Re: maline

nisam razmišljao do sad o tome al u razgovoru s Vladom smo došli na temu sadnja maline na folju, e sad je moje pitanje kako izboji malina probiju folju, taj dio mi nije jasan ako neko zna? :scratch

B

Boris

Guest

Pozdrav, malinu neznam baš kako na foliju ali vidio sam na poljskim stranicama da borovnicu sade, ali kod nje nema problema sa izbojcima, ali ima opet jedan problem vezan za obadvije vrste kako gnojiti..

B

Boris

Guest

Tomazy s čim si radio međurednu obradu (traktor-priključak) koja ti je širina između redova i koja širina priključka.

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076

A vidi vidi bauštele ;) Hidrofor kažeš? ;) I ja nešto probavam, za sada učim iz sam svoj majstor, a onda u ruke konkretne stvari ;)

T

Tomazy

Guest

Boris kaže:
Tomazy s čim si radio međurednu obradu (traktor-priključak) koja ti je širina između redova i koja širina priključka.
širina 2,40 m tanjurača traktor imt 533

T

Tomazy

Guest

Kontam kaže:
A vidi vidi bauštele ;) Hidrofor kažeš? ;) I ja nešto probavam, za sada učim iz sam svoj majstor, a onda u ruke konkretne stvari ;)
ma hidropak mada mi se to ne sviđa ja bi rađe hidrofor al kad već tako stoji u projektu onda neka bude.

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076

Elektronik a da li ide i u malinjak koji ima potporu? Poz

T

Tomazy

Guest

dnevno jedan sat, oko 1,6l po kapaljki. još ućim, trebam nekog da mi izračuna obrok za malinu.

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Tomazy, koliko ti je dubok bunar?
Mi smo jučer počeli sa kopanjem i idemo na 20 m! A sadnja najvjerojatnije počinje idući tjedan! Ovaj tjedan bi trebao doći baulator iliti stroj za postavljanje folije i cijevi za natapanje!
Koliko si ti dnevno sadio sadnica po osobi?

T

Tomazy

Guest

ah prijatelju mi ti tu imamo sreče voda je na oko 3m kako kad al tu je negdje,tako da sam ti ja samo ubo cijev od pet četvrtina cola dugu 6m i to ti je to.Vode ko u prići. Sadili smo ti troje i za 30 sati posadili 2100 kom. A zakaj te nema na forumu nema slika, daj ubaci nešto.

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Sorry prijatelju ali nemam više vremena nizašto-po cijeli dan sam na zemlji! Danas smo došli do vode na 17m, iako sam mislio da neće biti ništa od toga kada smo izvlačili samo suhu zemlju, a i cijevi za bušenje su bile pri kraju-u roku od nekoliko minuta nadošlo je 5m vode-stavljamo betonske cijevi od 80 cm-kaže ovaj što je bušio da će biti dovoljno vode! A imao sam i nekih problema sa internetom pa se ni nisam baš mogao uvijek priključiti! Čim uhvatim vremena postavit ću slike! Čujemo se! Pozdrav

T

Tomazy

Guest

konačno neko sa iskustvom. odmah pitanje kada i dali obrezivati izdanke koji tjeraju u stranu neznam kako se to stručno veli. unaprjed hvala.

Orsic

Član
Tu od
30 Kol 2009
Poruka
415

mi ih ne obrezujemo,pravili smo vino alnije bas nest,al sad se prodajemo i jos nemamo dosta za sve namirit,za sad smo na nekih 8tona jos ce dosta bit ove godine.....

Najnoviji postovi

Na vrh