• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Maline

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161
Re: maline

Moram priznati da ti malinjak odlično izgleda, a i same maline! Sa čime si kopao rupe kada si sadio maline? Mi smo očistili sve prilazne putove tako da mi se sada čini kao da to nije ta ista zemlja!

T

Tomazy

Guest

A nemoj pitati, sadnjami je bila najgora. Bili smo trojica jedan je umakao sadnice u smjesu za osvježenje korjena, jedan je lopatom zaštihao i nagnuo zemlju a ja sam ubacivao sadnice. Uglavno boljela nas križa koma, 3 dan sam se već vukao po koljenima. Daj malo slikica ono da se vidi od ćega si počeo i kako napreduje.

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Imam neke slike na mobu pa ne znam kako će to izgledati! mob. ima samo 2mpx!

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

A ovako je izgledao stari šljivik kada smo ga porezali-u blizini ove zemlje!

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Imam ja još tih slika! Dok smo to ručno radili(motorkom) namučili smo se, a ono što nismo mogli mi odradio je bager!

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Ovako sada izgleda okućnica samo što su sada posađene i voćke

F

Ferđolinac

Guest

Sa malinama nemam nikakvog iskustva,ali ako mi netko može reći što je sve potrebno za maline, kavo je tržište,kakve su cijene, i dali se sadnja malina isplati i kakvi su strojevi potrebni.

T

Tomazy

Guest

Ferđolinac kaže:
Sa malinama nemam nikakvog iskustva,ali ako mi netko može reći što je sve potrebno za maline, kavo je tržište,kakve su cijene, i dali se sadnja malina isplati i kakvi su strojevi potrebni.
A treba sve što ide za intezivni nasad sve kao za vinograd ili za neki drugi voćnjak, stroj za branje e to je malo teže mislim da ih za sad nema kod nas pa preostaje ručno, tržište tu možda više info može dati milky ali otprilike ovako otkupljuje fragarija mislim da po 15 kn, na 1ha otprilike 4000 sadnica u punom rodu oko 10000 kg po kg bi trebalo ostati 8 kn a ukupno ulaganje u nasad je oko 80000 kn/ha.

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Žao mi je što ovo čujem! Kako su ti prošle maline?

T

Tomazy

Guest

ostalo je nešto al morat ću ić s nardoxom ili ćime već nešto na bazi bakra

B

Boris

Guest

Pozdrav Tomaszy, žao mi je kad vidim takvo nešto, odkuda si, SRETNO!!

Najnoviji postovi

Na vrh