meni se čini da novih seljaka nebu tak šale...bar ja neznam nikog tko je u zadnjih 10 godina počeo s takvom rabotom. A sa suprotne strane, par desetaka ih znam da su ošli u proletere...:madmana:
nej se sekirat, svi radimo neki zanat i zanimanje, a seljaki smo poslije posla da lečimo živce... samo opušteno... bar u vojo ekipi kaj se zadnji put sastala artyman:
de je friki?! osto bez napajanja?! :rolfer:
Daj se javi, to ti mobitel vibrira u džepu :finga:hm..presvetli nas promatra iz prikrajka.osjetim vibru...:lol:
Niš i ti se prebaci u proletereonda sam ja jedini full time bedak? ja se lečim celi dan...
onda sam ja jedini full time bedak? ja se lečim celi dan...
onda sam ja jedini full time bedak? ja se lečim celi dan...
šalim se,kako je na poslu..
Nemoj da ti dođem, znam ja tamo rukovodeći kadar :lol:Sutra popodne možeš jedino do HS-a navratit :lol:
Jučer sam jedva našao auto na parkiralištu poslije one mečave...:roll:Pa nije valjda da si išao kod Grofa jučer po onakvom vremenu
Ja bi jedino dodao cijev iznad ulaza za meso tako da prstići ne mogu do pužnice...imam negdje sliku, postavim je kad ju pronađemOvakav sistem na mašini imam i ja jednostavno i funkcionalno a jeftino...
Ništa se nije pridodavalo, sve je prošlo ajnc a, čvaraka još nema, a kad će ih biti ne zna se:rolleyess: