• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mane

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,220
@čiko
kakvi su to bliski susreti treće vrste ? :)

to su ti priviđanja poslije nekoliko čašica.......:lol:
možda misli na vinske mušice......:scratch

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
i to sve bez GO :rolfer::rolfer:
Bit će da nisu u naponu snage pa im treba GO, dotukle ih godine, djeca... :rolfer:
@čiko
kakvi su to bliski susreti treće vrste ? :)
Svaki put je drugačije pa je teško opisivat :lol:

Posljednje uređivanje:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,220
Bit će da nisu u naponu snage pa im treba GO, dotukle ih godine, djeca... :rolfer:

:

pošalji bolju polovicu pa ćeš vidit.....:lol:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,090
pošalji bolju polovicu pa ćeš vidit.....:lol:

a kaj će vidit, pa sve cure kaj ste imali u okolici su izbjegle s tog kamena, koji je izgleda jedina tvrda stvar tote, tuj, il kak već tutekaj pri meni kažu...:twisted:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,220
kad vi gradski fakini oćete djevojke sa sela....:lol:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,924
Mjerna postaja za visinu snijega :mrgreen: danas oko 15 sati

28w3345.jpg

2n0rpjt.jpg

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,924
Rekli su da više neće bit snijega što znači da traktor može na lagani remont. Prvo riješavam lijevu kočnicu jer nije hvatala ni na ledu. Desna je još jako dobra i nju neću dirat. Prvo sam mislio da su mi se raspale pakne pa zato ne koči al kad sam raskopao vidio sam da su pakne ko nove ali masne od ulja koje je kolko mi se čini došlo iz getribe. Sutra ću još pogledat kakvo je stanje na trubi jer i u reduktoru ima ulja pa ako je semering loš i tu može curit.

iyo4np.jpg

ne45y.jpg

4s0f4h.jpg

Kad riješim kočnicu krećem malo uredit hidrauliku jer na nekim brtvama je počelo puštat kad se jače optereti, nakon toga na red dolazi volan, spone imaju prilično lufta tako da one idu nove, vjerojatno će se i u prednjem kraju morat prepiksat onaj sistem od volana. Blatobrani idu kod limara da ih pokuša max. kolko se dade poravnat a ono kaj je popucalo i strunulo bude izrezao i novi lim navario, poslije ću ih sam doma malo pofarbat.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,924
Krenulo bi se puno prije u popravke da nije bilo ovog snijega

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,924
Kočnice riješene, stavljeni novi semerinzi na getribi i na trubi kod reduktora,volan skoro pa sređen, blatobrani danas došli od limara sad ih treba malo pokitat i prefarbat, limarija sva skinuta i izvana prebrušena, od traktora ostal samo kostur.

242ty10.jpg

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,924
A neznam ni sam, felge budem farbal to je sigurno a motor i getribu neznam jel ima svrhe farbat. Traktor nije za prodaju da se mora upicanit, limariju farbam samo zato jer je bila skroz izblijedila a blatobrani su bili jako izudarani i nosači su bili popucali pa mi je bez veze njih farbat a ostalu limariju ostavit.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,924
Radovi idu lagano kraju, sve je ofarbano, čeka se sajla od sata i kutna getribica od istog. Drugi tjedan ide lagano slaganje.

29cnhbo.jpg

B

BAGERISTA

Guest
Lipo koelaga lipo,,,,,:cool2::cool2:,,,vidim ja da če to bit opaka mašina....:(hi):
Čekaj ovo kod tebe laminat u garaži,ili je to neka soba.:(wasntme):

Ajde nabaci još koju
6qblmu.gif
od slaganja.......

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,924
A eto, trudim se sam kolko mogu i znam. Sve skoro sam radim tako da se to malo odužilo od planiranog, pola dana sam na poslu a ostalu polovicu letim na sve strane. Danas mi je stigla sajla sata, ona mala kutna getribica na satu i još sam uzeo plovak za gorivo.
Mislim da ću sutra krenut u slaganje prednjeg djela limarije jer sam blatobrane postavio neki dan.

Da u garaži mi je laminat postavljen pred 10-tak godina i još se dobro drži s obzirom šta je sve rađeno na njemu :icon_fU: Inače to je radiona od brata, vide se malo šivaće mašine jer se bavi tapeciranjem namještaja, stolica i sličnih stvari.
Inače lakiranje sam obavio vani a unutra sam stavio da se dobro posuši boja.

Budem stavio slika kad krenem u završne radove :icon_thumright:

B

BAGERISTA

Guest
E nači dobro sam vidija,....:icon_e_biggrin:
Neka,,neka se dela,pomalo i bit če kaji novi,čak i bolji,jer češ gledat da sve napraviš kako spada,i za to kažem,,ča si čovik more sam napravit,bolje je od bilo kojeg majstora,,,,ako se nekima more i uopče reč da su majstori......:(talk):

Je i ovaj tvoj fiat 450,i zanima me dali na filteru zraka ti ide teško ona braga ča drži,,,posudu ispod,i koje je debljine na njoj oring,,,,,,i koliko dođe plovak od rezervara,.jer ni meni ne dela..
Bit če slik,...to je lipo..

Evo i ovdje ču napisat,dali slučajno znaš koga da ima za prodat remenicu od honde kopačice,ona koja dođe na mijenjač,i na nju se stavi remen,,,,,,unijela,,ne dupla i da ide na nju remen od 17xxx

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,924
Moj je Universal- 445, al mislim da je to sve jako slično jer oni su rađeni po licenci Fiata. Plovak je 70 kn.

Ne znam na šta misliš po pitanju filtera zraka:icon_scratch:, stavi sliku pa ću ti lakše moć reć.

Za remenicu ti stvarno nemogu pomoć jer neznam nikoga tko se bavi time osim servisa

Na vrh