Mislim da mu je za relativno malo zemlje koliko obrađuje MTZ bolje rješenje nego neka starudija (iako Fendt) koju je netko negdje 20 godina tjerao ko vraga. NOVO JE NOVO, a i slažem se s Bobom, Za taj dio koji če ti otič na Fendtu češ dati pol novog rusa da bi ga zamijenio i OPET če to biti STARI traktor. Za puno zemlje i ja bih uzeo Jd ili NH ili nešto tako, al njemu se jednostavno ne isplati. Neki dan sam sa MTZ 820 (star 3 god, kupljen novi) potukao stariji MF od 110 ks. Obrađivali smo parcele jednu pokraj druge; ja sa Sip Soily 305/460 36 diskova tanjuračom, a on sa rotobranom 3m. Imao je prednost pol parcele je več napravio dok sam ja krenuo, a na kraju sam ja napravio 3 prolaza i bilo je spremno za sijanje, a on 2 prolaza, grijao mu se, o zvuku motora da i ne pričam i još mu je trebao kasnije sjetvospremač da može posijati. A Rus ništa, sve 5. On je isto išao na logiku starog veeelikog MF -a -pa sad ima... No eto...tko voli i može, nek izvoli. To podržavam smo kod kupnje novog dok imaš i potrebu za njim jer imaš mnogo zemlje.