Z
zrine892
Guest
ma ništa zaboravite obadvojica...ne želim se opterečivati s time...
he he izgleda da si doživio adrenalinski šok od sreće i zadovoljstva što pila može juriti 50 , neka, samo juri polako :!:Ratarko kaže:Da li je zbog toga što je vani bila noć kada sam testirao ili zbog mene smotanoga kao sajla ... izgledalo je kao da idem 80 km/h .
Još ti stavim na mobu onu opciju " Best Pic " ... gdje mob pravi nekoliko slika u sekundi a ti odabereš najbolju i opet od četiri pokušaja po osam slika ja nisam uspio smiriti ruku da uslikam taj ekran normalno . Grrr .
šta nisi stao pa onda uslikao..ljepse bi ispalo. :mrgreen: :mrgreen: ...a cuj sustigao si me...nagodinu si nadrapao... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ratarko kaže:Da li je zbog toga što je vani bila noć kada sam testirao ili zbog mene smotanoga kao sajla ... izgledalo je kao da idem 80 km/h .
Još ti stavim na mobu onu opciju " Best Pic " ... gdje mob pravi nekoliko slika u sekundi a ti odabereš najbolju i opet od četiri pokušaja po osam slika ja nisam uspio smiriti ruku da uslikam taj ekran normalno . Grrr .