mario kaže:
Izgleda da bogec spava u traktoru kad nije na forum došo
:lol: :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
evo me, danas je kod mene ko na promenadi, jedni dođu vidjet traktor jedni odu i tako cjeli dan, neke ljude nisam u životu nikad prije vidio, pive je otišlo 4 gajbe i oko 20 litara vina
evo sad su se dojmovi malo slegli i oduševljen sam traktorom, ide ko lud i preko 40km/h na oko 2000 okretaja.
to vam je 98ks iliti 72kw, oko 45000 kubika.
klima hladi ko škrinja za meso zamrzavat, trakor je jako startan i okretan u rangu traktora bez prednje vuče, ima veliki ajnšlag.
potrošnja po mojoj procjeni na cesti je bila cca od vrbovca do doma oko 75km cca 5-7 litara goriva
na taj traktor se je jako lako priviknut, ima razmještaj komandi papučica kao na autu, mali volan, vidljivost super.
što se tiče cjene, na ponudi po toj cijeni od 32500 eura bila osnovna oprema, bez utega , bez hi shift mjenjača, jedino je klima bila odma dogovorena.kad sam došao po traktor na njemu su bili i utezi i ti mjenjači sa gumbima, tako da sam jako dobro prošao a da to nisam skužio (mjenjač) dok nisam došao doma.
taj mjenjač je super ide sve bez kvačila, kad stisnem gumb kvačilo se samo stisne.
krx čemu služi ručica odozada lijevo od top link poluge ima dva položaja u koje se može metnut :!: el ima koja fora kod kakvih kopčenja , oranja, il nečega na šta da obratim pozornost :?: e da i ona ručica između nogu dolje ispod ručice za štelat sic, to je nekakva regulacija pritiska ulja il kaj
ah zetor, danas mu je pripala čast vožnje gnoja na polje , taj se je traktor naradio i naradio, al bude i još
hvala svima na lijepim čestitkama, još sad čekamo balirku i omotač, pa idemo dalje na realizaciju prednjeg utovarivača , plugova, sjetvospremača............još jednom svima hvala
pikčr bogec i crvena munja u dizel točionici ( na benzinskoj)
Obrisan neispravan link.