A
Alen kaže:
Alen kaže:Bogec jesi mi ostavio što za oranje?! Ja sutra valjda završavam sa sijanjem pa imam tri dana slobodna pa sam mislio malo navratit... :blackeye :mrgreen:
Znači traktor je odličan u svemu. a čekaj onima čiji motor čuo sam da nije perkins nego nešto slično kakvog ima i valtra.bogec kaže:Alen kaže:
dok ja skužim da me neko nešt pita e to bogami potraje :shock:
evo alen je reko
ide traktor ko lud, milina je s njim radit, brz je a jak, sad je vogel na 14 cola, i ide i bez prednje vuče u transportim brzinama čistam lagano, ne osječa ga, držim gas na 2000 obrtaja zbog samog traktora ali ide ko podmazano.čuj ova mašina ima podosta veču kubikažu od ostalih u konkurenciji pa samim time i snage ima više, tako da je ovo 74,5kw, ima na motoru oznaka
reci tati da neče požalit ako kupi ko moj traktor ima sve i više od toga a tek balirku tera ko da se igra s njom, ma sve milina
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Znači traktor je odličan u svemu. a čekaj onima čiji motor čuo sam da nije perkins nego nešto slično kakvog ima i valtra.kikic MF kaže:
Picek kaže:onaj tko ti je rekao da hidraulik dođe jeftiniji naknadno ti je propisno slagao.. :mrgreen:kikic MF kaže:[nadoplatom za prednji hidraulik al mi je trgovac rekao da je bolje ga uzeti naknadno dode me jeftinije jel opet na njega vrača pdv a s traktorom plačam punu cijenual sam gledao i same eksplorer3 malo je niži i krači al i skuplji pa prema tome bolje mf.
i to objašnjenje je u najmanju ruku smiješno..
jel ti rekao da kasnije na njega dobiješ i povrat kapitalnih?
kikic MF kaže:Znači traktor je odličan u svemu. a čekaj onima čiji motor čuo sam da nije perkins nego nešto slično kakvog ima i valtra.
pitali smo za cijenu 37000 plus PDV sad košta mf isti kakav je i tvoj samo ima one radialne profilne gume i još s nadoplatom za prednji hidraulik al mi je trgovac rekao da je bolje ga uzeti naknadno dode me jeftinije jel opet na njega vrača pdv a s traktorom plačam punu cijenual sam gledao i same eksplorer3 malo je niži i krači al i skuplji pa prema tome bolje mf.
Da, trgovacka trkeljanja. A sto se tice povrata kapitalnih isto kao i sa PDV-om, ako dobijes propisan racun i njega prilazes zahtjevu za povrat kapitalnih, nebitno jel' ugradjivao Turcin, Talijan ili Pero-import-export u garazi. Bitan je racun odnosno, ne mora sve ni biti na istom racunu. A to da MF kompresor ne valja tvornicki mi djeluje malo da se zamislis nad kvalifikacijama trgovca...Bobo kaže:Ponudu mu je 100% sastavljao netko iz grupe TNT (Alan ford)...
Od vise ljudi sam cuo price kako bas oni govore da je bolje naknadno uzeti i prednji hidraulik i kompresor...
Kad tamo narucis traktor s prednjim hidraulikom, ne dodje on iz tvornice takav, nego oni to sami ugradjuju, a kompresor stavljaju neki drugi, pod izgovorom da onaj koji se original ugradjuje u traktor NE VALJA...
Dobro Picek kaze... Povrat PDV-a ce dobiti svakako, ako je u sustavu PDV-a, a sto je s povratom kapitalnih ulaganja?!?
pa naravno, upravo tako..Branimir 105 s kaže:O čemu vi tu gospodo raspravljate, prednji hidraulik košta kolko košta s pdv-om, a ako si u sustavu pdv-a dobivaš povrat bio taj hidraulik na traktoru ili ga kupuješ posebno. Nego kikic daj reci jel onda u tu cijenu ulazi prednji hidraulik ili ne :?: