135konja.[/quote:3w1tq9sn]marko hurlimann xa86 kaže:[quote="ŠANANA IMT 565":3w1tq9sn]Dečki, koliko je točno konja Massey Ferguson 6475 :?: :?: :?:
ppa imam i MF i jako sam zadovoljan s njim...ali opet moj je stariji model ito dost al opet nikad mu neču biti ravni hurli i claas MF mi je oduvijek bio naj traktor poslije hurlija.claasa ne bi kupio zato što mi nije uopče lijep a starih modela aresa više nema koji su mi bili lijepi pa uzeo bi hurli ali moj stari ga baš ne želi a zakaj nemojte pitat :mrgreen: pa ako ču ikad i kupovat rabljen ili nnovi a prije rabljen tamo kategorija 150KS svakao ču gledat MF jer mi je izgledom nekkao naj ljepši..unutra mi se komande isto sviđaju i malo ima bolje kabinu izoliranu od konkurencije..abrkili kaže:marko hurli:vidim da bi volio imati masseya kao idući traktor u voznom parku...zar ti nije bolje uzeti nekog claasa ili hurlija?ipak si s njima zadovoljan,zar ne?a neke velike razlike i nema od mf-a. nije mi jasno zašto netko ima 5 traktora i to svaki drugačiji? kod mene to ne bi išlo tako,nego ako kupim jednog claasa,i zadovoljan sam,ako moram,kupujem opet claasa,a treći bi SIGURNO bio opet claas...
ej bogec imam opet pitnje? dal znaš kolko košta samo prednji kardan bez hidraulika s montažom ili bez montaže a kolko je cijeli hidraulik s kardanom za mf mislim tvojeg dal možda znaš?bogec kaže:kikic MF kaže:Znači traktor je odličan u svemu. a čekaj onima čiji motor čuo sam da nije perkins nego nešto slično kakvog ima i valtra.
pitali smo za cijenu 37000 plus PDV sad košta mf isti kakav je i tvoj samo ima one radialne profilne gume i još s nadoplatom za prednji hidraulik al mi je trgovac rekao da je bolje ga uzeti naknadno dode me jeftinije jel opet na njega vrača pdv a s traktorom plačam punu cijenual sam gledao i same eksplorer3 malo je niži i krači al i skuplji pa prema tome bolje mf.
da moj traktor i valtra imaju sisu diesel motore, kud i kamo bolje od perkinsa, tak bar svi vele
ideš pa sad su podosta skuplji traktori, ja sam platio 32500 + pdv sva oprema.
kad je došao moj traktor, došli su i utezi i prednja hidraulika i kardan, utege sam dobio, a hidraulika i kardan čekaju da dobijem kapitalna, sve mi pokazano šta je došlo, i sve sam se dogovorio sa ekipom u vrbovcu.
a valjda sam ja stvarno dobro prošao, jer sam tražio osnovno a dobio sve , jedino od dodatne sam tražio klimu.
ja bi svakom preporučio taj traktor
kikic MF kaže:ej bogec imam opet pitnje? dal znaš kolko košta samo prednji kardan bez hidraulika s montažom ili bez montaže a kolko je cijeli hidraulik s kardanom za mf mislim tvojeg dal možda znaš?
a da vidio sam samo me sad malo financije zaje..... čekaj onda kak tak malo hidraulika košta to je bez pdv ili nema kardanbogec kaže:kikic MF kaže:ej bogec imam opet pitnje? dal znaš kolko košta samo prednji kardan bez hidraulika s montažom ili bez montaže a kolko je cijeli hidraulik s kardanom za mf mislim tvojeg dal možda znaš?
komplet je negdje oko 3000 eura, tu negdje, pojedinačno ne znam, mogu ti pitat :!: montaža je u cjeni
jer ja sam pitao za utovarivač , sva montaža je u cijeni
ima sad u vrbovcu podosta komada 5465 nova linija, kojih 8 komada
kikic MF kaže:a da vidio sam samo me sad malo financije zaje..... čekaj onda kak tak malo hidraulika košta to je bez pdv ili nema kardan
Branimir 105 s kaže:
marko hurlimann xa86 kaže:si možda slikao kojeg????
bogec kaže:kikic MF kaže:a da vidio sam samo me sad malo financije zaje..... čekaj onda kak tak malo hidraulika košta to je bez pdv ili nema kardan
ima kardan to je cjena okvirna, plus pdv, to sam ja se usputno dogovarao jer sam rekao im da ču uzet kad dođu kapitalna, jer je sve stiglo.
a konkretnu cjenu če reći kad bum uzimao, a to ovisi opet kad ja pare dobim i tak sve u krug.
kikić od kud si ti :?:
Alen kaže:Bogec jel stigla munja sa servisa?
Hmmmm možda postanemo susjedi..... Bio sam neki dan u Novoj pisanici gledat imanje za kupit....... Možda če munja i kod mene orat u Novoj pisanici.....
bogec kaže:Alen kaže:Bogec jel stigla munja sa servisa?
Hmmmm možda postanemo susjedi..... Bio sam neki dan u Novoj pisanici gledat imanje za kupit....... Možda če munja i kod mene orat u Novoj pisanici.....
doma je munja :!:
a čije to imanje kupuješ :?: pa susjedi ono kojih 10 kilomatara, to je kao bliže susjedstvo :mrgreen: skoro prekoputa
upravo ono što sam tražiobogec kaže:marko hurlimann xa86 kaže:si možda slikao kojeg????
evo markec znam da ti voliš masseye
Obrisan neispravan link.