evo zvijeri na okupu, traže vođu da ih odvede na megalomanske parcele, da oru, tanjuraju, baliraju, idu po pivu u dučan, hvataju cure u disku
jedna zvijer je meni otvorila vrata, zove se munja
nema dana da ne radim s njim nešta, a najdraže mi je tlak svima dizat , kad navažam bale kad svi idu u mljekaru
Obrisan neispravan link.
mala opaska u temi, pošto se svi kao žale na oro i njihov servis, evo mi smo obavili redovni servis, i što je uočeno još da treba par sitnica poštelat, mi smo nazvali u oro jučer i danas u dva je stigao serviser, čovjek je došao makar pokriva slavoniju, ma fenomenalan je, ja sam ga istušio sa pitanjima gdje šta ide u traktoru , kak radi, čovjek mi je sve pokazao, ama baš sve, svaka mu čast, stvarno čovjek je tjeo pokazat, i pokazao je
prepoznat če se sa inicijalom v
statistika govori da prosječno serviser dnevno posjeti 3 dvorišta, a to je mjesečno skoro 100, ljudi moji treba tu gadnog iskustva, treba tu djelova, ulja, sitnih pica boca, a nekad se ne mogu maknit par dana dalje jer je neki gadni kvar, il se ide da se rješi kome je hitnije.
sve to ide miss K., koja treba to sve organizirat,kud ko kad ide
vjerujte kad uđete u srž poslovanja budete vidjeli da nije sve to lako, jer ima svakakvih ljudi sa svakakvim prohtjevima, neki su čak i nasilni, i sad shvatite ljude u oru i u svim drugim kompanijama, ljudi se trude i žele da vaš traktor ide nafinije u selu, ali imajte obzira i prema drugima jer sam vidio da se zbilja trude i imaju znanje
moja iskustva govore da imam pozitivna iskustva s orom i to podosta dobra, ne reklamiram nikoga iznosim svoja viđenja i shvačanja situacije
još je par masseya došlo u moj kraj i stvarno nitko se ne žali na njih
eto danas sam naučio na nikad ne smijete kapčit strojeve na kipu koji su koristili hipenol iz drugih traktora, a to su stari zetori, ursusi i belarusi jer unište odma ulje koje je u traktoru, i da je onaj muški izvod odozada zapravo nula na kipi tj slobodni povrat, to se koristi kod omotača
i još nekaj , načuo sam da favorit više ne smije prodavat masseye, skinute su sve masseyeve oznake u bizovcu