Bobo, vjerojatno si mislio na Deutz xy06 traktore, njima izričito ide samo motorno ulje u hidraulični sustav. Čak je bilo traktora, čini mi se iz DX serije, koji su bili predviđeni za korištenje motornog ulja u svim sustavima, ne zato što je jeftinije, nego zato da krajnji korisnik nema brigu sa razmišljanjem koje ulje mora upotrijebiti.
Što se tiče ulja u mjenjačkoj kutiji, nijedno ulje nema svojstvo hipoidnosti, nego je predviđeno za korištenje u zupčaničkim sklopovima sa hipoidnim ozubljenjem i ima EP (extreme pressure) dodatke, a takvih zupčanika nema baš u svakom mjenjaču.
Mislim da nije strašno ako se malo pomiješa ulje u mjenjaču, ako se često radi sa različitim prikolicama, samo se prepolove intervali zamjene ulja u mjenjaču.
Pozdrav![/quote]
Opet se skrece s teme...
Uglavnom, prihvacam ispravku, nisam znao da je deutz tako zamisljen da se sipa motorno ulje u hidraulik... No u mjenjac sipati motorno ulje, trebas biti blesav covjek. Misljenja sam da ne postoji takav materijal i takva obrada da mjenjac dobro radi i s motornim uljem, pogotovo pod opterecenjem. Motorno ulje nema svojstvo ljepljenja i izdrzavanja pritiska medju zupcima zupcanika, te ne podmazuje dovoljno dobro, pogotovo pri opterecenju.
Ne zelim niti zamisliti stetu koju bi napravili da se motorno ulje uspe u mjenjac traktora koji mora orati tjedan dana... Kako su me u skoli ucili, pa tako i iz vlastitog iskustva mislim da to ne bi dugo izdrzalo, jer bi spena najprije pojela pumpu, ako prije ne bi zastopala filter...
A sto se tice ulja za sve namjene i to da se korisnik ne mora brinuti gdje ce sto sipati, lijepo postoji INA AGRINA ulje koje se sipa od motora preko mjenjaca, do hidraulika u traktoru... Jedno ulje za sve sklopove i kad kupis bacvu, samo sipas gdje fali i zabune nema...[/quote]
Cekaj,pa motorno ulje bi i moglo u mjenjac,svaki motor ima neke zupcanike,kamioni i traktori kompleks zupcanika za razvod.Hipoidni zupcanici su zupcanici gdje se prijenos vrsi trenjem,ili klizanujem zupcanika i oni su drugaciji,zar nije tako
:scratch