B
baota
Guest
pozdrav ima li itko ovdje od vas iskustva sa MF- 8170 godina proizvodnje 99 -2000 ita kakvi su to traktori kako se pokazala ta serija mislim da imaju negdje 230 do 240 ps :!: :!:
dali si zvao za massey -a meni se niko nejavlja, probat ču kasnijebaota kaže:budem probao i ja zvati ali pitam se i mislim da mu j jako mala cjena u usporedbi sa ovim iz njemacke austrije svicarske evo jedne adrese a cjene se mogu spustiti puno nize nego sto stoje na oglasu a mozes i povrat poreza dobiti na sve masine http://www.agriaffaires.de na stranici ima preko 16 tisuca samih traktora ,
[/quote:33ldwgth]bole kaže:[quote="..ja..":33ldwgth]zvao je tu kod mene jedan za taj traktor. navodno da je covjek rekao da mu je dosta vise, da ga stalno ljudi zovu a traktor nije na prodaju.. znaci patka.. :roll:
e jbg.. a ja se pondo povoljno al dobro.........znači traži dalje, pa možda se nađe nešta dobro[/quotbaota kaže:
pa za ovoga FEND-a 716, 26000 nije loše ako je dobar a šta je radio da je natuko tolke sate.....baota kaže:mi smo kupili jedan mf iz svicarske ocuvan pravo,a sada sam u potrazi za jednim malo vecim traktorom previse se bas u to nerazumijem iskreno isao sam gledati u bizovac deutza fahra novog od 160 -ak konja bio je jedan
ali nema puno toga na sebi jer je bio osnovni model pa mi se nije svidio pa sam ipak odlucio se na nesto polovno puno hodam koje kuda a pricam dobro i njemacki tako da mi to nije problem zadnji put sam gledao fendta 716 traktor je redovno servisiran nema sta i unutra je kao nov 2001 g ali ima puno radnih sati 10 tisuca i trazi za njega 26.ooo eura sto bi mi ti preporucio koji traktor kupiti od prilike 200 tinjak konja imaju 3 mf 8170 ali oni imaju malo vise kakvi su to traktori jel ti poznato ta serija 8