vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
dino daj se spljuskaj
mislim da gadno griješiteTOMY kaže:Nemam takav traktor, niti cu ga imati. Prvo, traktor poskakuje po cesti, nema balansa neznam zbog čega, drugo, jako je tvrd, neudoban za vozit, ima jako tanke one gumene ublaživače udaraca odnosno gumene amortizere ispod kabine (osim ako ima kabinu na zračnim jastucima). E onaj sto je star 7 godina mozda je savršen traktor. No motor na 5465 novi model radi super, ko urica. Ima ga moj prijatelj, odma dok je bio novi imao je nekog problema s njim oko hidraulike, popuštala je.. Unutrašnjost izgleda jeftino, nepraktično, smatram da se čovjek umori tražeći ručicu za mjenjanje brzina, jedino Gramerovo sjedalo je ok.
Ajde drugi puta ako se pojavi slika Massey-a sa onim plavim top-linkom neka ne bude više plava, odi u trgovinu po crni sprej za 25 kn.
Imam MF6480, 155 KS, razlika u kabini nebo i zemlja naspram serije 5400.
sve zavisi kakve su gume i kakv je cestaPrvo, traktor poskakuje po cesti
pa šta če ti ublaživači udaraca uopče,makar ja mislim da su oni ok,ali,pa nečeš iči 40km/h po oraniciima jako tanke one gumene ublaživače udaraca odnosno gumene amortizere ispod kabine
susjed nije imao nikakvih problema,zavidi na kakav se namjeriš...odma dok je bio novi imao je nekog problema s njim oko hidraulike, popuštala je je..
To vam sve zavisi od opreme,a za ručicu,susjed ga jednom ušalta i onda samo dodaje gas,tako da se nezamara sa nikakvim ručicama...Unutrašnjost izgleda jeftino, nepraktično, smatram da se čovjek umori tražeći ručicu za mjenjanje brzina, jedino Gramerovo sjedalo je ok.