T
TOMY
Guest
ja samo čekam sliku koju će staviti massey4455. Prodat ću traktor ako ti to imaš a ja nemam!
marko93, si ti to dobro gledao?
marko93, si ti to dobro gledao?
Možda je prijatelj pobrkao potenciometre što se tiče dizanja poluga tu je već malo teže napraviti regulaciju, treba regulator protoka i ventil za ograničenje tlaka. Taj tlačni ventil mora propustit višak tlaka koji se stvara na regulatoru protoka, isti taj ventil će propustiti i pod većim teretom, pa tako bi se moglo desiti da neki teži priključak traktor nemože dignuti, sumnjam da su ugrađivali tako nešto. Ako je i bilo takvo nešto na tom traktoru, onda kad bi se naštimalo na sporo dizanje, trebalo bi se čuti lagano zujanje opterećene pumpe (jer pumpa stvara protok koji regulacioni ventil "koči") i kad bi se tako duže radilo hidraulika bi se pregrijavala.TOMY kaže:Nisam zamjenio jer sam to probao kod prijatelja. MF 3655 je tip traktora.
Kupio je novi mf pred 2-3 godine i odma me pitao "a gdje još jedan potenciometar, ja sam tog imao u starom traktoru".
Nekom je to bitno nekom nije. Sve to ima svoje razloge zasto su neki imali neki nisu. Na mojem ako bi mi gas bio na 1500 ili veći, poluge bi za sekundu bile skroz gore, no nema potrebe davati veliki gas pri podizanju...osim mozda kod oranja, tj izlaženja iz oranja..
cabage kaže: