ne izgleda ti stroj lose koja je godina? kako te sluzi?
jesu li mu gume 24/34" ili 28/38" ?
trebao bi imati ove vece a zadnje mi djeluju nekako malo. kakav je to malcer?
a vidim i lajka je iza :supz:
nazalost, oko kompresora ti nemogu pomoc. u nasim oglasnicima nisam naletio na ponudu polovne instalacije za tu seriju. jedino kontaktirat nekoga tko se bavi ugradnjom novih? ali to je opet dosta skupo..
hvala za informacije ako me još bude šta zanimalo ja pitam bez ustručavanja,dli možete mi reći koliko su te lamele novaca i gdje se vi opskrbljujete sa dijelovima za vaše MF traktore?,još jednom hvala i pozdravartyman:
88. je godina i ja sam zadovoljan za sada, dobio je nedavno novu tandem pumpu i zupcanik, ulje i filter te novu trubinu
Sljedece godine mu planiram promjeniti gume (gume su 24/34) i nesta smisliti s kompresorom za zrak....
Malcer je 2,5 m Krobath bez hidraulicnog pomaka, star je vac ali meni se za sad pokazao dobar
dobri znalci i oni sa iskustvom kod MFa dali model 690 godište 85 ima posebno pumpu za hidraulik i za kardan ili je samo jedna?:axe:
Ovak nekaj?Ima 2 pumpe za hidraulik; Glavna koja je klipna i manju pomočnu koja je zupčasta,zupčasta ide gore na klipnu.
Ako treba ja bum i nju nacrtal samo da bum još veča faca :rolfer:svaka čast muhaničar na prikazu da nemaš ti slučajno gdje i kakvu slikicu od tenka raskopanog,zbilja si faca svaka ti dalaartyman:
ono rečeno za lamele ,izgleda da je jer ne prestaje vrtjeti,a dali može sporije dizati i kao da lagano trese dok diže poluge radi filtera hidraulike .ulja ima dovoljno ali za prolječe bude išlo drugo u getribu,koji transhidrol uzeti onaj sa večim ili manjim brojemrayer:
S desne strane dolje bi morao bit regulator kojim se ragulira brzina dizanja,okreče se ljevo desno nema veliki hod.(dolje negdje pored desne noge kad se sjedi)ono rečeno za lamele ,izgleda da je jer ne prestaje vrtjeti,a dali može sporije dizati i kao da lagano trese dok diže poluge radi filtera hidraulike .ulja ima dovoljno ali za prolječe bude išlo drugo u getribu,koji transhidrol uzeti onaj sa večim ili manjim brojemrayer: