Kićo
Aktivni član
- Tu od
- 9 Velj 2008
- Poruka
- 1,804
Kaj imaš koji 3080?
Ima jedan kod mene u selu za prodat, uredan traktor.
Ovaj moj je trenutno kod strika doktora, bolu ga dize... tj boljet ce mene 500 i nest kuna po komadu
Kaj imaš koji 3080?
Imao bi jedno pitanje
imamo mf 8120 aosad smo u hidrauliku ljevali ulje ina agrina sad se to navodno vise neproizvodi
sto vi "ljevate"
to ulje sam naručio prošli tjedan,sutra bi mi moralo stiči...
Ako treba pošaljem broj u poruci gdje sam naručio ulje..
Inače mislim da bi u taj mf moralo iči malo kvalitetnije ulje..član @kiraj je napisao kako u svoj mf 3120 uljeva shell harvela t..
dobri su fergusoni ali...http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=L2qsSAHVy9Q
kikic, dugo nije bilo slika od tebe ali nesto se ne sjecam da si imao ph na velikom mf-u? imas li koji prikljucak za prednji kraj?
svidja mi se detaljcic sa dvije rotirke :icon_cool:
kako sluzi inace?
da slabo sam bio aktivan sad se nabavila konačno neka pila od kompa pa da mogu pohranit slike i stavljat
nisam imal ph na velikom mf-u ni utovarivaća na malom.
ph je kupljena još davnih dana samo je ovo proljeće stavljena tek jer su se usput sanirale neke sitnice oko prednjeg kraja......
imam priključak. prednja rotokosa deutz fahr 2,70 široka s cilindrom i fedrima da se ravna po terenu..... prelijen sam izać iz ohlađene kabine na sunce da ga slika dok kosi s prednjim i zadnjom:icon_anal:. a i naći će se svaki ćas pokoiji prikljućak za ph samo dok se složi home made :biggrin:
da rotirke su već dugo gore obadvije, a nisi primjetil da su i dvije značke na prednjoj maski
..... prelijen sam izać iz ohlađene kabine na sunce da ga slika dok kosi s prednjim i zadnjom:icon_anal:
da rotirke su već dugo gore obadvije, a nisi primjetil da su i dvije značke na prednjoj maski
Kako je rješen prednji kardan?-na 3080
Sta ali? Zar ces sudit o cjeloj marki traktora zbog dvojce koji su se prevlacili u nekakvoj seoskoj traktorijadi
giggle):giggle):giggle):giggle):giggle):deutz je uvijek bio bolji od fergusona.
njemac vs amer - logicno je ko je kvalitetniji!