prvo i osnovno je da nam je državna kasa prazna ko šuplji lončić... i sad se pokušava na ovaj ili onaj način to zamazat da mi obični smrtnici to ne vidimo.U zadnje vrijeme na vijestima se sve više pojavljuju kojekakve gluposti koje samo skreću s prave teme i odvraćaju građanima pozornost s onog bitnog,od srži problema.Danas u dnevniku glavna vijest
ronašli ubojicu I.Hodak.!!Pa što to meni,jednom čobanu,ili onom tamo građaninu znači?Mene više brine hoću li moć kupit gnojivo za ovu sjetvu,a onoga u gradu kako će otplatit ratu kredita za auto,ili stanarinu ili režije,koje su sve skuplje,a plaće sve manje..Digla se prašina oko rukometa,nema se novaca,kriza,ljudi nemaju gdje radit,a milijuni su potrošeni u taj događaj.Razumijem da smo poslijeratno razdoblje,ali jedna Njemačka koja je iz rata izašla kao gubitnik se digla vrlo brzo,i nisu pravili rukometne dvorane!Nama su omogućeni krediti za razvoj,svaka čast,ali što sad s ratama i kako dalje?Jedna Amerika je u krizi i to se javno priznalo,dok su naši političari tvrdili kako nema razloga za brigu,jer je Hrvatska sigurna od krize!MOŽEŠ MISLIT!
Moje mišljenje je da bi svi trebali po jedan mandat u sabor,time osigurat saborsku mirovinu,pa onda dić kredite i pričat kako nismo u krizi...