Ja bi svejedno probo stavit drugu cevku od karb. do filtera i probo makar bez filtera tek toliko da bi bio 100% da je ok.
Semering na radiliciPozdrav,imam stihl ms 381 i problem je sljedeci pali ljepo reze ima snage ali kad se pusti gas una radi u turazi neko vrjeme tek tad se smiri,alo ako je okrenem na desnu stranu(bok)onda radi normalno i gas prima i ler takoder.Dal je problem mozda u karburatoru ili vuce zrak na semering?zahvaljujem se na odg jer vidim da vas ima dosta sta se kuzite u pile a i redovno pratim vas i savjeti dobro dodu kao smjernice
Semering na radilici
Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
dal je kompliciran za zamjenit,i dal ima jedan ili vise semeringa?i dal je to taj do lancanika sta me
ima dva s lijeve strane i s desne,nije problem zamjenit. Ali pogledaj prvo gumu sto spaja karb i cilindar i crjevo u tanku. A poslije semeringe najprije da su oni.
ok hvala bas cu malo vidit dal je do gume i crjeva al nekalo mi ipak da semering jer na desnom boku kad je radi ok
hvala vam decki pogledat cu dal oko karbzratora sve ok
ima to smisla jer prije sam je probao strest kad u turazi i smiri se moguce da stucna ta zezaUpravo zato i sumnjam na stucnu usisa. Rasplinjac je na amortizerima, motor nije. Okretanjem pile mjenja se medjusobni polozaj ta dva dijela, jos kad se uzme u obzir da su i amortizeri omeksali situacija je koja je.
Semeringe nije tesko promjeniti, al vrlo lako je moguce napraviti stetu ako nemas prakse.
Kad ti pila radi na leru skines poklopac motora i prsces nekim aerosolom(npr WD40) po stucni. Ako se motor smiri to je onda to.