• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mehanička radionica za pile

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,429
Ova me jeb. sve dok nije bilo sve 100% dobro.Prvo dobila novi cilindar i klip ali štantgas nikakav,posle nove membrane,bilo malo bolje tak da na kraju još semeringe.Tek sad ima miran štantgas i pune okretaje.Ova huska je kao nabrijana 61 i kod obrtaja samo zažviždi ali greške ne dopušta zato je verovatno i manje cenjena neg 61.





how to do a screen shot image urlcertificity.com
 

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,383
Ima je moj rodjo i stalno neke zezancije sa njom. Stalno nosa alat da je popravlja. Dok je urikta stvarno je makinja, a kad se zezne samo da je od dobar betonski zid opucas.
 

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,429
Ma ova je malo jugo tomos,malo huska i radni dio talijan:eek::prvo sam mislio stavit cilindar od 61 ali sam svejedno nabavio od 266 da vidim i čujem kak bolje zazuji od 61.
 

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,383
Imam ja jednu raskomadanu, radilica joj u defektu, medjutim samo je ostao oklop od nje. Ovom gore spomenutom rodji prvo dao cilindar, pa malo kasnije karburator i na kraju poklopac. Jedan komsija odnio prednju rucku. Tako da meni skoro nista vrijedno nije ni ostalo.
 

nenno77

Novi član
Tu od
26 Ruj 2014
Poruka
19
Koji su simptomi kad pukne karika na motornoj pili?imam dolmar 5105,pilim trupac,puni gas,ona najedamput se ugasi,upalim ju i nastavim piliti,puni gas,opet se ugasi,i više ne pali,kad potezem špagu osječaj je drugačiji,malo laganiji i ne pali,ko da nema kompresije,koja je cijena karika,klipa,cilindra ako treba to sve mjenjat,da znam šta me čeka,dao bi ju u servis,hvala.
 

ms660

Novi član
Tu od
11 Ožu 2016
Poruka
27
Ne vjerujem da je do karike,više mi izgleda na problem u sistemu goriva(crijeva,karburator)..prvo probaj zamijenit svjećicu..
 
Posljednje uređivanje od moderatora:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,293
Dečki da pitam kaj da delam,znači imam Husqvarnu 137 i nema mi lanc podmazivanje,zamjenil pumpu i vodilicu novu,i one gumice okolo.
Ali lanc je suh ko barut,ja neznam kaj da delam više.
 

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530
Prvo si trebao provjeriti bez vodilice baca li ulje. Ako ne ide ideš redom i provjeravaš da nije negdje zaštopano i je li sve na svom mjestu.
 

jurek

Dobro znana faca
Tu od
6 Srp 2013
Poruka
670
Pod pretpostavkom da je pogonski puž u redu, meni to zgleda kak da si krivo okrenul pumpicu. Ne poklapaju se uljni kanali.
 

jurek

Dobro znana faca
Tu od
6 Srp 2013
Poruka
670
Ne zmislim se 100%. je to ona duguljasta okrugla u plastičnom kučištu, na nutarnjoj strani zupčanik a na vanjsku se natekne gumena cijev?
 

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,429
Kakvo je stanje iz uljnog rez. do pumpe da nije tam nešt zaštopano.Ja nekad probam i sa naftom umjesto ulja ...
 

Najnoviji postovi

Na vrh