Postoji mogućnost izmjene tog vijka. Pokusati odvrnuti ( uvrnutu maticu tj zenski deo ilo čep) na oprugi, a onda se nože i izvaditi taj vijak. Malo turpijicom ili pak razvrtačem oprugu na sledeću veću mjeru, te ubaciti veći vijek. Ako to odradiš možes vratiti taj čep- maticu u oprugi. Ako si uspio sve odraditi onda ureži novi navoj. Nediraj navoj dok ne riješiš oprugu i vijak. Javi jesi šta uspio.Na pili mi se istrgo/zgulio...navoj u cilindru gdje se ušarafljuje amortizer, proširivanje rupe za veći vijak nije rješenje jer amortizer tvornički dolazi sa vijkom koji je ugrađen u oprugu amortizera kao na slici. Ima li netko ideju kako rješiti problem?
View attachment 80550
Pošto sam u mom kraju ograničen sa izborom alata a i sa vremenom nisam baš raspoloživ pronašo sam ovo na netu, hoće valjati? Nekako mi je cijena dosta mala u odnosu na druge trgovine.Heli-coil ili zakivna matica, ako ima mjesta.
Zašto?Prejeftino, a kasnije prekomplicirano!![]()
Motoreni NedelišćeDa li neko zna gdje bih mogao nabaviti cilindar za motorku echo cs-500evl??
poz
Bing karb? Kvaliteta membrana ?Može savjet ili pomoć za motorku STIHL 038. Promjenio sam membrane i brtve na karburatoru i ona odmah upali pod čokom i kad prebacim na rad radi par sekundi i ugasi se. Problem je da ide toliko puno goriva da baca van iz karburatoru. Dizne l i h su podešene na 1 krug i krug i pol. Je li možda problem u igli na slici koju pritišće membrana? Ovaj šarafić je skroz stegnut.