B
baota kaže:taj se traktor neforsira puno u radu imamo rotodrljacu od 2,5 metara i vuce plugove VN 3X12 zemlja je onako ima je svih tipova ali uopce mu nije tesko za vuci negrije radi normalno ne dimi nije bucan jako je udoban traktor ima turbinu samo zvizdi ,a neznam citao sam da kao nemogu ici vise od 30 koji su valjda proizvedeni u fra ,ali ovaj leti traktor je stvarno brz neznam dali je do guma a sigurno je sto ima vece tockove i taman mu stoje i za pogledati za 10 ,
Sto se mjenjaca tice ima 2 rucke desna je naprijed nazad samo za to sluzi a na lijevoj su 4 brzine 1,2,3,4 i sa strane powershift dugme i skroz lijevo kada se povuce su spore mjenjac mu je isto sto se mene tice za 10 ali sa ovim powershiftom traktor je stvarno brz :!: za transporta pravi i sto je najbitnije jako je dobro izoliran nije bucan i udoban ,ja sam trenutno jako daleko od kuce ali za mjere nemas brige budes ih dobio ,a sto ce tice guma jako su dobre kao i cjena .reci mi gdje bih mogao kupiti u hr frontlader to jest prednji utovativac ali da je jak i kvalitetan :?: imam ja sam vidio na jednom mf serije 30 prednji hidraulik ali je rijetkost; slikan je isto u svicarskoj:!:
Da, manje više to je sve, ali je prića ipak zavrišila na 8.800,00 kn. Tak da nisam uopće jeftino prošao...ja.. kaže:ako ti je samo u tome bio problem, onda si dobro i prosao
a sta se kvacila tice, i kod mene je bio slican problem (opet :roll: )
kvacilo je propadalo pa smo mjenjali gumice na cilindru i jos sto cuda izvodili da bi se na kraju ustanovilo da je na lajtungu metalnom bila rupica i tamo se zrak uvlacio u sistem..
..ja.. kaže:kikic, daj mi reci, do koliko se tvoj vrti?
kikic MF kaže:nemam pojima ako nije vjerovat onim brojkama na njemu onda neznam. .