Re: MF 3080
ja sam pitao dali ti je trom mf- na gasu al si stavio video pa se ustanovilo da nije da povuče ko pravi macan.
ma vjeruj mi da ima više ks od samih 100 garantiram da ispod 150 nema al nemoraju znat ovi na tehničkom bar je manja registracija
svakako bi se ja zaletio do tebe samo si jako jako daleko. da si bliže bi 100 %
ti si danas orao :shock: :shock: :shock: ? kaj ne pada snjeg kod tebe????
ja sam zakapčio utovarivač na mf-a i ralicu u slučaju da zapadne sutra jer pada cijeli dan i napadalo ga dobrih 10-15 cm ak tako nastavi i još i bolje do jutra če imat mf posla
ja se ispričavam u pitanju su bili umjesto kuna euri.
umjesto par tisuča kuna sam mislio oko par tisuča eura. moja greška :madmana: moja greška
zsolin kaže:Cjeli ta"konzola"??
Par tisuca kuna?
nevjerujem...to ispod 10000kn nije.
I nevjerujem da trebas to sve,jer nije se valjda sve sjb??
Kikic pogledat cu za broj motora....
Ja sam danas orao i gledao kod mene isto ima do kraja okretaja znaci 2780 tako otprilike
A sada sto se tice konstrukcije mog mf-a,,
Da drugacija je maska ali ipak kada pogledas mf 36xx i moga vidi se razlika.
Neznam ali ja mislim da je moj mf 3080 ali nekako mi nije jasno kako 100ks moze biti toliko jako,i kako npr moj ima 5500kg a inace su 4500kg.
Isto tako sam negdje procitao da neko misli da je moj mf "trom" posto je tezak ali definitivno nije.
Neznam sto jos reci,
kikic zaleti se do mene pa da ih usporedimo?
ja sam pitao dali ti je trom mf- na gasu al si stavio video pa se ustanovilo da nije da povuče ko pravi macan.
ma vjeruj mi da ima više ks od samih 100 garantiram da ispod 150 nema al nemoraju znat ovi na tehničkom bar je manja registracija
svakako bi se ja zaletio do tebe samo si jako jako daleko. da si bliže bi 100 %
ti si danas orao :shock: :shock: :shock: ? kaj ne pada snjeg kod tebe????
ja sam zakapčio utovarivač na mf-a i ralicu u slučaju da zapadne sutra jer pada cijeli dan i napadalo ga dobrih 10-15 cm ak tako nastavi i još i bolje do jutra če imat mf posla
ja se ispričavam u pitanju su bili umjesto kuna euri.
umjesto par tisuča kuna sam mislio oko par tisuča eura. moja greška :madmana: moja greška