Pozdrav,
Imam problem oko hidraulike massy 3070, kad je traktor hladan sve radi kako treba diže dobrom brzinom na ler gasu te izvodi hidrulike rade kako treba,a kad se traktor ugrije više ne radi kako treba, pogotovo ako je neki veći teret prikopćan.Ne znam više sta da gledam, primjetio sam da kroz noć npr.ostavim prikopčan plug okretač(imam samo jedan lajtung sa federima pa mi zna otpustiti plug kao da se hoće okrenuti) jel ima di kakav ventil koji možda prelijeva pa ne može stvoriti pritisak. Ulje je promjenjeno prije 450 radnih sati, i onda je promjenjen filter koji ce uskoro biti zamjenjen. Stavljena je druga pumpa malo rabljena ali prema mojoj koja je skinuta je kao nova. Promjenio bi sta treba ali nemam majstora da mi zna reći štabi to moglo biti. Još jedino nisam proovjerio ventile podizanja i spuštanja hidraulike. Tako već radim godinu dana, kad je traktor pod gasom ta sporost podizanja se ne primjećuje ali kad orem onda moram na kraju njive davati gas kako bi podigao plug...
Molim Vas ako imate kakvu ideju šta bi to moglo biti... kupio bi novu pumpu ali da ne bacam novac bzv.. htio bi prije sve vidjeti možda pronađem kvar.... volan ii sve funkcionira super bez greški,traktor sad ima 6500 orginalnih sati,kupljen u holandiji, zao mi je da mi sve ne funkcionira kako treba..