A šta ti se točno dogodi?U rikverc sve oke, ravnica također... samo kad se puštam prema naprijed onda se to dešava... imam sigurno 70 litara ulja unutra baš zbog takvih nagiba... ne znam možda je to još uvijek premalo.
Pogledajte iza lemove,, meni su popucali lemovi pa je gubilo kontakt.Pozdrav.
Kolega ima 3065. Prestal mu je delati sat s okretajima i satima rada.
Kaj da pogledamo, de bi mogel biti problem?
Predpostavljam da ima prek struje? Ide z alternatora žica ili samo plus neki dopeljani?
Slika je odprije još dok je delalo 😀
Ja sam između našica i đakova ,a gdje stoji taj senzor kvačilaOštećenje autotronic 3.
Može biti i senzor kvačila,a najbolje prekontroliraj ožićenje,spojeve...ako ni onda nebude bolje,zovi majstora.
Neznam od kuda si,imam jednog iz Sisačko moslavačke županije i jednog iz Slatine.
I ja sam mišljenja da je problem kod papučice kvačila jedan od senzora TOC ili BOC ili sami potenciometar kvačila, probajte našpricati malo wd pa razraditi senzore, nemojte ih skidati.Pozdrav ekipa danas mi se na massey ferguson 6245 upalila lampica narančasta uskličnik i trepće traktor neće nikud normalno ubaci u brzinu i reverser naprijed nazad ali traktor ne kreće koda bi silom se htio pokrenuti ali nemoze View attachment 79775
Možda ostane gornji prekidač kvačila zacvikan pa kad pritisnete registrira da su istovremeno i gornji i donji prekidač ukključeniKad dam kontakt ta lampica se ne upali nego tek kad stisnem kvačilo