Samo par komentara na zadnju debatu.
@branko
koliko znam, ima u Njemačkoj i više VW auta ak se usporedi s Jaguarom, pa...
servis i rezervni dijelovi su velika mana za Keenanova zastupnika, u preko 8 godina rada, nisam uspio prodat ijedan dio korisnicima. Na farmama sa 300 krava su u svim tim godinama jednom pitali za lanac, pa ga kupili u Merkuru i jednom, kad su potrošili noževe, radije ih napravili od starih noževa za SIP-ovu samoutovarnu prikolicu, koje su imali na lageru. Radilo se o sumama od oko 200 Eura i trošak isporuke. Ove godine su kod jedne došli do remonta, stavili novi limenu oplatu iznutra i idemo dalje. Drugu su stvarno dokrajčili, a treba napomenuti, kako su u prvoj godini sve probali s njom, od ubacivanja hrastovih ploha 70*40 cm unutra i sličnog.
A usput i to: kupili su od mene renovirane i ne nove. Koštale su ih fco. farma po ondašnjem kurzu 16.774,04 Eura + PDV. Trošak amortizacije je bio u tim godinama vrlo slobodno oko 2,5 euro centa na krmni dan. Ak je to skupo, nek je.
Ima i modela sa raspodelom na obje strane, al to se doplati, kao kod drugih.
@mario
mogu ti reći, da se danas na imanju velićine, koja opravdava investiciju u TMR prikolicu barata sa velikim količinama materiala i utopija je mislit, da s samoutovarnom prikolicom izbegneš potrebu po kupnji utovarivača, teleskop ladera ili sličnog stroja.
@picek
Storti je vrlo proširena marka, a nije jedina. Očito moraš uvijerit tvoje stranke da i sami pišu tu i iznose svoja iskustva. Za početak ih možeš pitat po upotrebi snage, vrijemena i nafte.
Keenanov model 140 FP blizu mene tjera sa 5011. Najveća mu muka, kad ga mora izvest punog iz silosa.
P.S.
Ako kupac uspješno prođe na raspisu, stiže za par tjedana jedna mašina kod Ptuja, par kilometara iza Macelja, čim izađeš iz doline. Budete pozvani u inšpekciju.