imam plug za 600 ili 620 za prodati, ako nekome treba.....
evo pogledaj slike dve tri stranice pre dlesa je postavio slike tog pluga. ima zakretanje ugla pluga na fiksnoj osovini. to je patent kad nemas nista drugo sem motike . ali kad se skine taj ranik i daska moze se montirati delfin ralica za izoravanje krompira koju bih napravio.i dan danas neko izorava krompir sa konjem i plugom u parcelama koje su jako strme i nemoze traktor . radio sam pa znam samo sto je honda malo lagana za taj posao namucis se ali kad nemas bolje resenje i to moze da pomogne. nemoj me pogresno shvatitiKako taj plug vadi krumpir..:icon_scratch:..ako me sjećanje ne vara ima samo lijevi i desni položaj, a i daska kontra okrenuta nego obićni plugovi za vađenje krumpira?
ja sam bio zadovoljan s tom kombinacijom, za vađenje krumpira......jer traktor nemože ući, a s motikom se daleko više napatiš......
Znači jedna kućica, jedan prohod......ima susjed zabačen takav plug, pa bi bilo možda dobro to isprobati...ja sam to bio gledao pred par godina i imao sam neku ideju da napravim utor za srednji položaj ručice, ali i da napravim kompletno novo plužno tijelo na onu osovinu.....nije mi na kraj pameti bilo da bi tako kako je, mogao vaditi krumpir