hvala oki. ovo mi je bilo jako zanimljiv prikljucak koji cu najverovatnije pokusati da napravim. svidja mi se sistem podesavanja sirine a svake strane posebno. samo umesto plevilice bih ubacio dva pluzna tela ili slicno da sluzi za zagrtanje krompira ili pravljenje kanala za sadnju ili sejanje.
nisam se susreto sa tim frezama , gledo sam na you tubu malo freze i kolko sam primjetio te manje freze imaju pogonsku remenicu na radilici, onda nekima je auspuh sa desne strane , akarburator sa ljeve i tako , inače danas sam kupio i ulje za motor sae 10w30 , tako piše u uputi za motor da treba to ulje stavljati, sad je u njoj sae 30, koje se ulje tebi najbolje pokazalo.
ovo ulje 10w30 je polusintetika, to ču onda stavit prije sezone, a sljedeči put ću plavi šel 10w40, jer to sipam i u auto felicia 1.3 mpi. jedna vrsta ulja i nema problema.
ovo ulje 10w30 je polusintetika, to ču onda stavit prije sezone, a sljedeči put ću plavi šel 10w40, jer to sipam i u auto felicia 1.3 mpi. jedna vrsta ulja i nema problema.
Ako nije tajna koliko si platio ovaj motor.