ja sam neki dan proba molat čep od ulja.prvi put nakon 30 godina
giggle): (s tim da freza vjerovatno još nema 100 sati rada),pokazalo se ulje da će isteć sa čepa,pa sam brzo zatvorija.
to sam iša vidit da nije iscurilo/suvo,čini se da je još sve na mistubar otprilike..
po tijelu getribe doli di stoje freze ima masnih fleka.ali nisam siguran jel masnoća od mješavine ili ulja iz getribe..
ako sam te dobro razumija,unutar polutki od getribe je svugdi (isto) ulje,ona donja osovina na koju idu freze,nju pokreće lanac iz getribe i sve se skupa kupa u istom ulju.koliko ulja ide u tu getribu?čita sam negdi po forumu da se liva ulje za u motor,ono 10w40..ali neznam koliko.jesu skupi semerinzi od doli di su freze,i daju li se vadit i stavljat izvanka da se ne rastavlja getriba?recite mi bar neprecizno koliko dodje par donjih semeringa jer nemam niti približnu predodjbu njihove cijene.
šta se ležaja tiče,kad je moj traktor napravljen kinezi nisu znali napravit ležaj.
giggle):
tako da ga ne minjam dok se ne polomi,jer će bit gori novi, od ovih mojih...
izvinjavam se na možebitnoj zbrci koju stvaram,jer pišem o frezi koja nije serije 600,nego 400,iako je to vjerovatno sve isto..ili?
sory brgude,nisam vidija da si na sličnoj temi pisa o minjanju tih semeringa.