koliko sam ja shvatio, on ima f42 cijeli motokultivator sa g42 motorom, ona ima pogon na radilici, tako da sa g42 motora stavi samo remenicu na novi kinez gx160 i to je to, nema mudrosti, druga je priča sa mjenjačem od f600, tada se obično stavlja remenica od f400 i motora g150 na motor gx160, a mjenjač od f600 da se dobije mtk koji je upotrebljiv za rad, ista stvar je i ako stavlja dizela
za mtk f600 ili 620 bi preporučio samo g200 motor, a za f42 japansku i f400/420 može ići gx motor, jer ima pogon sa radilice......
ajd slikaj mjenjač od svog mtk
ako nekome treba, ja imam varijabilnu remenicu koja se može staviti na g200 motor, na kojoj se može mjenjati promjer, a time i prijenosni omjer.......budem poslikao ovih dana
tvoja radilica se može napraviti, ali se mjenja klipnjača, igličasti ležaj i bolcna koja se uprešava, sam to nemoj rastavljati, jer nećeš baš uspjeti dobro rastaviti, a pogotovo sastaviti.......nije to nikakav problem za napraviti, ja ju mogu odraditi, samo trebaju ti novi djelovi, koji vjerujem da koštaju......
uhvati klipnjaču u šaku, al prvo skini klip, i drugom rukom udaru po vrhu radilice (sa dlanom) i reci, jel se čuje tupi ili metalni zvuk?