Ne mogu se vise sjetit ali cini mi se da nisam uspio skinut magnet obicnim radapcigerom. Nisam nigdje uspio pronac tako velik radapciger pa sam napravio sam. Problem je sto nemas za sto zakvaciti vec magnet ima one tri rupe u koje se zasarafi specijalni radapc a sredisnji vijak upire u osovinu. Cesto ga je dovoljno samo dobro naspanat i onda lagani kvrc po magnetu i on otpusti.
Platine ti izgledaju kao mala metalna stipaljka na vrhu imaju dugmad koja trebaju ostvarivat i prekidat kontakt. Tu trebas ocistiti izmedju ta dva mala dugmica.pazi ako ih skidas skroz van kako je bilo,jer ako ju samo malo otpustis i pomjeris u krivo nece vise bit dobro paljenje.
Platine ti izgledaju kao mala metalna stipaljka na vrhu imaju dugmad koja trebaju ostvarivat i prekidat kontakt. Tu trebas ocistiti izmedju ta dva mala dugmica.pazi ako ih skidas skroz van kako je bilo,jer ako ju samo malo otpustis i pomjeris u krivo nece vise bit dobro paljenje.
Nemam prekidac, vec sam ju prije gasio tako da sam zicu postavio na masinu, tj. uzemljio. Platina je kontakt izmedu kondenzora i one opruge? Imam rapciger samo se nadam da je dovoljno velik da obuhvatim magnet. Svjecica je nova Bosna F80 koju sam probao na kosilici i bacala je iskru.