ja se malo igrao, složio sam donekle postolje motora, i onu vidu oko koje se vrti kumplug..bila je 10mm,klapava,mrvu sam ju poturpija i proširija za navojnu od 12mm..na njoj je sad ~30mm cijevi unutrašnje 12-13mm, i stijenke od 4-5mm debele..vrti se lipo,ka na ležaju..nabacit ću sliku kad dodjem doma..na tu cijevčicu tribam sad zavarit kvadratnu cijev 15x20mm,2mm stijenke..neće se uvijat.bit će jača nego ona lama originalna..i na suprotni kraj, rupe kroz cijev i kroz njih osovinu za valjak..samo sam u nedoumici oko detalja,dal da valjak stavim da pritišće remen medju osovine ili da ga izbacuje u trokut..
dal da "čelo" kvadratne cijevi obradim da nasidne na okruglu cijev na osovini,ili da kvadratnu zavarim na okruglu cijev negdi na trećinu kvadratne,kao klackalicu..
vidija sam,nešto nejasno, na 18 strani kako je vica napravija svoj kumplug, u njega je okačen negdi naviše,moj je doli na onu vidu di i kod manjih,pa će kumplug vjerovatno vuć "donji" remen, unutra..svidja mi se sistem sa sajlom i federom, možda ga iskopiram..
slabo mogu nać slika,sve su nekako izvanka i nejasne..
zanima me jesu li remenice getribe iste na malom i velikom miji?ako jesu super,onda jednu već imam doma i mogu radit dalje...pa ju vratit na malog kad napravim sve..remenica je mehanika,a ovo ostalo je "čista bravarija",koja meni ne predstavlja velik problem...:icon_cool: