Dobar dan dobri Ljudi. Srećan Uskrs svima.
Nov sam na forumu jer sam pre 3 sedmice pazario F600-Y. Frezu sam do tada samo video na slikama, učinila se dobra, ali ima tu puno posla za uraditi. Sinoć sam pregledao forum od 170 do 202 strane. Moram narednih dana krenuti od početka. Ima puno korisnih stvari.
1) Problem su motike koje nisu orginal,
Fiksirane su, idu
direktno na izlazno vratilo i
previse su razmaknute, pa ostaje široki ne obrađeni deo zemlje, pa se onda Transmisija nasuče (nasedne) na tu zemlju i teško je raditi. Ali imam ideju kako da preradim ove male nosače pa da na njih mogu da montiram Orginalne Noževe za F600. Da se rešiti.
2) Izduvna grana je ispucala, pa se mora i to rešiti. Komšija radi limariju na autima pa bi mi on to trebao rešiti. A video sam ovde na forumu dva zanimljiva rešenja.
3) Najvažniji problem mi je
ULJE na Glavi motora. Izgleda da pušta na Šrafovima kojima se Glava priteže na Blok motora. Trebao bi mi
neki savet šta raditi ovde? Inače
pali na prvu i lepo radi
Komšija kaže promeniti samo dihtung glave, i staviti Bakarne podloške (klingerit) ispod Šarafa za pritezanje glave.
I ja se nadam da to moze da reši problem. Brinu me Šarafi Glave. Različiti su, znači nisu orginal. Običan šaraf nema RAVNU povrsinu pa da lepo Nalegne na Glavu. Kako li će to da dihtuje