Vjerovatno su karike loše, i ventili imaju dosta zazora, sve to ne čudi kad o daleke '88. nikad ništa nije rađeno po tom pitanju. Al opet da baš najednom zbog toga otakže poslušnost, a do jučer je u leru radila ko singerica, doslovno smanjen gas do kraja jedva se čuje kako je fino radila ...
Zato mi sad sve prvo upućuje na rasplinjač i tu iglicu ili nešto sa paljenjem.
Znam da ću danas sutra morati raditi i generalku motora, al sad mi se ne daje 2000 i više kuna.
Rasplinjač smo očistili pošteno, našpricali sprejom za čišćenje, ispuhali, al nije promjenilo stvar.
Sutra imam dogovoreno sa momcima iz Vinkoproma da oni ponovno skinu rasplinjač ubace ga u neku kiselinu i očiste valjda ultrazvukom ako sam dobro shvatio. Ispollrat će i ventile pastom i oprat očistiti prostor oko klipa i ventila. Iskreno ne mislim da će to riješiti problem al probat će mo.
Možda da im skrenem još pozornost na iglicu.
Iskra je plavkaste boje to bi trebalo biti dobro?
Platine, ako ih ova moja ima, se nalaze negdje kod pokretača. gdje točnije, kako se mjenjaju, koliko otprilike koštaju?
Zato mi sad sve prvo upućuje na rasplinjač i tu iglicu ili nešto sa paljenjem.
Znam da ću danas sutra morati raditi i generalku motora, al sad mi se ne daje 2000 i više kuna.
Rasplinjač smo očistili pošteno, našpricali sprejom za čišćenje, ispuhali, al nije promjenilo stvar.
Sutra imam dogovoreno sa momcima iz Vinkoproma da oni ponovno skinu rasplinjač ubace ga u neku kiselinu i očiste valjda ultrazvukom ako sam dobro shvatio. Ispollrat će i ventile pastom i oprat očistiti prostor oko klipa i ventila. Iskreno ne mislim da će to riješiti problem al probat će mo.
Možda da im skrenem još pozornost na iglicu.
Iskra je plavkaste boje to bi trebalo biti dobro?
Platine, ako ih ova moja ima, se nalaze negdje kod pokretača. gdje točnije, kako se mjenjaju, koliko otprilike koštaju?