Istina da nije tema o kartinzima, ali je "signal" sudionicima u raspravi, da onaj tko je znao napraviti konkurentan motor za karting, taj valjda bude znao skrpati i nekakav funkcionalan motor za kopačicu.
Motoru za kopačicu ne treba proširivati ili polirati kanale, ne treba dorađivati klip, ne treba zalijevati karter da mu se smanji volumen, ne treba olakšavati magnet itd.
Inače da se razumijemo vrlo je pohvalno što se kolega forumaš upustio u SSM preradu njegove kopačice i ugradio novi zamjenski motor. Da je barem više takvih osoba među nama. Moje čestitke njemu na svemu tome i naravno da mu želim puno lijepih trenutaka i zadovoljstava u radu s novim motorom. Kakav je motor "po svemu" njemu to bude pokazalo vrijeme.
(Ja sam sebi složio unifikaciju s UMO motorima i meni je to bilo dobro rješenje, večina istih rezervnih dijelova, ista vrsta benzina itd. Također je meni bitno da po potrebi nabavim jeftine dijelove i "na staroj krami" za par Kuna) i sam si sve to složim na hrpu. Možda mnogima to tako ne bi odgovaralo, ali eto.
ZJ je točno skužio da je za kositi oko šume, pa gorice i škarpe najsigurnije imati cvajtakata na kosilici, ja ga zato i imam
. Za frezu mi je UMO bio prvi odabir i ostao je do danas.)
lp,