Ko ti govori da dodjes u N.Sad,ajde citiraj od reci do reci...Pruzio info..gde ima a ti tako.Sad ti ne bih pomogao nikad,a imao dobru volju da ti posaljem.Bas mi pre dan-dva rece drug da je primio paket iz Madjarske, doduse platio postarinu par stotina dinara vise ali nista strasno. Klasicno poslato postom.
Druze, ostavljen je link u temi gde moze da se online naruce bocni, ne bi bilo potrebe nikakve da taj neko trosi gorivo i vreme da bi nasao bocni u nekoj radnji, vec bi mu stiglo na kucnu adresu. Svakako bih coveka castio koji dinar vise, nemoj da brines
Cekaj, pricas mi o troskovima za gorivo, a meni preporucujes da dodjem iz Nisa za Novi Sad da bih kupio 2 stvari koje zajedno ne kostaju max 400 dinara? 300 kilometara druze u jednom pravcu, putarina? Uozbilji se.
Hvala svakako na odgovoru, pozdrav
Tako je salje se normalno,cak medjunarodne posiljke imaju dovoljan rok za preuzimanje i postuje se navedena vrednost u nekim granicama.Vise puta slao vece vrednosti a navedena manja i proslo bez carine.Naravno ako se ne preteruje...previseBaš sam se i ja raspitao za slanje u Makedoniju i može se poslati, isto kao i za Srbiju i Bih. Tako da bi mene koštalo za Makedoniju manji paket do 500 g 120 kn.
Volio bih da pokusam da na njima zadrzim sto vise orginalnih dijelova. Sto napisa muha veoma je to teško napraviti. Nazalost u BiH nisam nasao trgovinu da ima kupiti ovih gumica od drugih modela tako da bih nesto mogao iskombinovati. Uglavnom sam ih pravio od plastike (kanisteri) jer sve oblike gume koje su mi dosle pod ruku benzin bi ih brzo nagrizao a ove plasticne se drze par mjeseci pa opet igranka.Svaka Honda tog godišta i mlađe imaju taj problem. Ali ako je samo to problem onda je to sitnica. Od kojeg materijala napraviti taj brtveni dio, to je malo teže odgonetnuti i naći takav materijal. Samo nađeš novu pipicu koja je približna ovoj originalnoj i uz malo kemije nakalemiti je na rezervar.