Samo malo, sad mi nije jasno zašto su te obrađivali, i potvrdili bodove a nisu obvezni sklopiti ugovor?To nije istina ja sam prijavio 81 bod i nakon administrativne kontrole mi je projekat pozitivno ocijenjen i prihvaćen 81 bod ali stoji da to agenciju ne obvezuje da sklopi samonm ugovor
Niste preskočeni jer je tome utvrđeno 78 bodova a vjerojatno je prijavio vise bodova
Forma odluke o rezultate administrativne kontrole jedna je za sve i izdaje se samo prijavama koje udu o obradu (ne onima koji ostanu ispod crte - njima ce se nakon konacne rang liste izdati odluka o odbijanju zbog nedostatka sredstava).Samo malo, sad mi nije jasno zašto su te obrađivali, i potvrdili bodove a nisu obvezni sklopiti ugovor?
Jel to imate provjerenu informaciju iz ministarstva? Znaci u obradu su usle i prijave koje su trazile 80,79 i manje bodova?Kako sam napisao prije lista ide na 80 i niže od prekjučer
Ja imam 80 i nisam u obradi. Nazvao sam agenciju i rekli su mi da nisam ni na nekoj pomocnoj listi :/Jel to imate provjerenu informaciju iz ministarstva? Znaci u obradu su usle i prijave koje su trazile 80,79 i manje bodova?
Ne vidim nigdje sluzbenu obavijet da je azuriran bodovi prag za obradu.
Da, al nisi s 77 usao u obradu. Da nisi trazi 81 ili vise ne bi do sad niti usao u obradu, kao i sve prijave koje su odmah trazile ispod 81.Ma gledajte ništa službeno,ovdje dijelimo inf.koliko sam shvatio kako tko što čuje,evo kako sam napisao takvu rečenicu sam napisao prije,imam potvrđenih 77,očekivao sam više,sad se nadam da povećaju alokaciju,a zašto se nekom skinulo,je u obradi ili nije u to nebi ulazio.pozz.