frenki1012
Član
- Tu od
- 16 Sij 2018
- Poruka
- 91
A gle momci skinut ću ja to nego računam nije zgoreg pitati...
Ljudi imam problem sa labinom,naprijed su mi 12ke fabricke a nazad je pravljena prikolica na 13", problem je taj sto motokultivator šlajdra a prikolica koci,stvara zamor motokultivatoru i teško je motati,zanima me da li bih problem riješio ako bih i nazad stavio 12" (mislim da je diferencijal od lade)?Bilo bi preporučljivo da je širja felga za širju gumu. Guma se manje deformira i ljepše "sjedi", tj. ravniji je gazni sloj. To je jače izraženo za dijagonale gume, a manje za radijalne.
Ako prikolica koči znači da moraš stavit veće gume od 13" al da bi to znao prvo prebroji koliko puta se kardan okrene za jedan krug kotača prikolice i koliko puta se kardan okrene za jedan krug kotača motokultivatora, a kad to napraviš izmjeri opseg 12" gume i 13" gume i te podatke tu napiši pa ćemo ti reć koje gume moraš stavit na prikolicu da bi pogon odgovaro.Ljudi imam problem sa labinom,naprijed su mi 12ke fabricke a nazad je pravljena prikolica na 13", problem je taj sto motokultivator šlajdra a prikolica koci,stvara zamor motokultivatoru i teško je motati,zanima me da li bih problem riješio ako bih i nazad stavio 12" (mislim da je diferencijal od lade)?
dali je 2,5 l previše kako navode u nekim uputstvima?Neće se ništa dogoditi da li je čep zašerafljen ili ne!