razumem hrvatski ali ne govorim ga dobro, pišem čak i slabše. Vsi Hrvati su mi rekli, da je bolje, da govorim slovenski, nego hrvatske, jer je bolj srbski...a ja razlike ne poznajem. Potrudit ču se.
Ok, ali ipak nam se lakše sporazumijeti kad napišeš toliko koliko znaš.
Nisi prvi, a ni zadnji Slovenac koji je bil u našoj družini pa smo se uvijek sporazumijeli
Stare poruke sam ti prevel na Hrvatski.
Kaj se tiče dijelova koje možeš kupiti u Masivi i njihove kvalitete mogu ti reči da su jako loše kvalitete, a trgovci koji tam rade su totalno neupučeni u ono kaj prodaju. Raspoznaju jedino kataloške brojeve i šifre svog dučana, a pojma nemaju kaj drže u rukama i kaj kam paše.
Znači. ako nešto nađeš na njihovoj stranici da imaju zapiši kataloški broj da bi ti trgovac znal dio dati i obavezno ponesi sa sobom stari dio da bi ga mogel usporediti sa novim dijelom.
Nema dugo sam bil tam po koljeno ispušne grane za imt 577 S44 motor.
Pita me trgovac jel traktor ima prednju vuču........
Nakon kaj sam mu dal njihovu šifru osmjeh mu nije silazil s lica, a onda je krenula potraga gdje taj dio stoji u skladištu.... jedva su ga pronašli, a nakon kaj su ga donesli i ja malo opipal išli su po drugog jer je na ovom bila prirubnica neravna.
A bilo je još par sličnih doživljaja s nekvalitetnim dijelovima u Masivi.